Søg
 

Indretning og faciliteter

Information om afsnittets indretning og faciliteter.

Afsnit S3 har to indgange - indgang 36 og indgang 40.

Indgang 36 har plads til 11 patienter, mens indgang 40 har plads til 15 patienter, hvor tre senge er reserveret til brugerstyrede indlæggelser.

På S3 er der enkeltværelser til alle patienter. Alle værelser har eget bad og toilet. Du har mulighed for at låne tv og radio til dit eget værelse.

Afsnittet fremstår lyst, farverigt og velholdt. Der er flere lyse fællesrum tilknyttet begge indgange i afsnittet. Her er der mulighed for at se TV eller høre radio, samles om et spil eller sidde og læse en bog eller et blad. Desuden er der et anretter-køkken og en hyggelig spisestue, hvor vi som udgangspunkt spiser måltiderne sammen.

Vi bruger frisk luft, motion og gode synsindtryk som en del af behandlingen. Fra afsnittet har vi har direkte adgang til en hyggelig lukket gårdhave, som patienterne frit kan benytte. Rundt om afsnittet er der også rig mulighed for at gå en tur i de smukke omgivelser, enten med ledsager eller alene, hvis man er i stand til det.

Patienterne kan tilknyttes Centerterapien som en del af behandlingen. Centerterapien tilbyder flere forskellige kreative aktiviteter.


Afsnittets yderdør er åben mellem kl. 8 og kl. 20.

Der er vaskemaskine og tørretumbler på afsnittet, som du kan bruge.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
29.11.11
Opdateret
31.07.18
Link til denne side:
Andre sider under Afsnittet
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Syd
Afsnit S3 - Vordingborg
Færgegaardsvej 15
4760 Vordingborg
Tlf.nr. og mail for Indgang 36 og Indgang 40 ses nedenfor.

 

 Kontakt

 
Afsnit S3 - Indgang 36
Tlf. 58 53 70 80
 

 Kontakt

 
Afsnit S3 - Indgang 40
Tlf. 58 53 70 90