Søg
 

Besøgstider

Information om besøgstider på afsnit S2 - Vordingborg.

​Pårørende er meget velkomne på afsnittet. Der er stor forskel på, hvordan patienterne har det med at få besøg, men de fleste sætter stor pris på, at de kan opretholde forbindelse med deres netværk under indlæggelsen. Derfor glædes vi sammen med patienten, når de modtager besøg.

Der er ingen egentligt besøgstid i afsnittet, men vi vil helst ikke have, der er gæster i afsnittet i forbindelse med spisetiderne, og mens patienten får behandling eller er i beskæftigelse. Desuden beder vi om, at gæster ikke kommer før kl. 9.30 og forlader afsnittet senest kl. 21.30

Du må meget gerne ringe til afsnittet og aftale, hvornår du kommer på besøg.

Oftest ønsker patienten at have sine besøgende på eget værelse. Er der ikke siddepladser nok, så spørg os, hvor I kan hente ekstra stole.

I kan også benytte de fælles opholdsarealer, så længe der er plads til afsnittets egne patienter.

Kommer I mange besøgende på én gang, som f.eks. ved fødselsdage, kan I på forhånd spørge i afsnittet, om vi kan hjælpe med at finde et lokale.

Børn er velkomne på afsnittet, men vi vil gerne have, at besøg af børn foregår på patientens eget værelse eller i afsnittets besøgsrum.

For de patienter der under indlæggelsen kan bevæge sig frit ud og ind af afsnittet, kan det også være en mulighed at tage udenfor afsnittet eller hospitalet. Vi vil dog meget gerne informeres, inden I forlader afsnittet.

Vi har fri the eller kaffe til pårørende.

Når I er på besøg, vil vi opfordre jer til at bruge muligheden til at tale med kontaktpersonen.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
01.03.17
Opdateret
02.05.18
Link til denne side:
Andre sider under Indlæggelsesforløb
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Syd
​Afsnit S2 - Vordingborg
Indgang 28
Færgegaardsvej 15
4760 Vordingborg
Tlf. 58 53 70 63