Søg
 

Indretning og faciliteter

Information om afsnittets indretning og faciliteter.

I afsnittet har vi 14 sengepladser. Alle patienter har enkeltværelse med eget bad og toilet. Alle værelser har også eget tv.

Afsnittet er lyst, farverigt og næsten nyt. Der er flere lyse fællesrum, hvor der er mulighed for at se TV eller høre radio, samles om et spil eller sidde og læse en bog eller et blad. Desuden er der en hyggelig fælles spiseplads, hvor vi som udgangspunkt spiser måltiderne sammen. De faste måltider bliver bragt færdigtilberedte til afsnittet. Der er kaffe- og the-automat på afsnittet, som er til fri afbenyttelse.

I afsnittet har vi også et aktivitetsrum, hvor vi samles om aktiviteter, som er tilpasset gruppen af patienter.

I umiddelbar nærhed af afsnittet har vi adgang til en stor idrætshal, hvor vi for eksempel kan dyrke holdsport. Der ligger også et motionsrum med fitnessredskaber, som vi bruger. Desuden har vi adgang til et svømmebassin.

For at vi sammen kan stille realistiske mål for fremtiden, er det vigtigt, at vi kan afprøve, hvad du selv kan blandt andet indenfor madlavning. Derfor har vi i nærheden af afsnittet et træningskøkken. Vi kan også lave miljøterapi i træningskøkkenet.

Vi bruger frisk luft, motion og gode synsindtryk som en del af behandlingen. Vi har en hyggeligt lukket gårdhave i direkte forbindelse med afsnittet, så du har mulighed for at komme udenfor. Desuden har vi en stor idrætshave, hvor der er mulighed for at spille boldspil, løbe en tur eller lignende.

Desuden har vi forskellige grupper, du kan deltage i. Hver mandag aften har vi musiklytte-gruppe med vores musikterapeut. Derudover har vi livshistoriegrupper og misbrugsgrupper, der kører som strukturerede forløb.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
23.11.11
Opdateret
29.04.19
Link til denne side:
Andre sider under Afsnittet
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Slagelse
Retspsykiatrisk afsnit SL8
Fælledvej 6
Bygning 4
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 62 40