Søg
 

Indretning og faciliteter

Information om afsnittets indretning og faciliteter.

I afsnittet har vi 17 sengepladser. Alle patienter har enkeltværelser med eget bad og toilet. Der er tv på alle værelser.

På afsnit SL4 har vi mulighed for at skærme patienter i forskellig grad på afsnittet. Patienter, der har behov for skærmning. Patienter, der har behov for skærmning, kan have svært ved at finde rundt, være plaget af uro og forvirringstilstand eller være indlagt mod deres vilje. For at beskytte og hjælpe den enkelte patient begrænser vi påvirkningen og mængden af indtryk fra omgivelserne. Gennem stabilitet kan vi hjælpe patienterne med at genvinde kontrollen og overblikket. Herigennem nedsætter vi risikoen for, at patienter skader sig selv eller andre, og vi mindsker risikoen for, at vi bliver nødt til at bruge tvang i behandlingen.

Afsnittet er lyst med flere fællesrum, hvor der er mulighed for at se TV eller høre radio, samles om et spil eller sidde og læse en bog eller et blad. Desuden er der en hyggelig fælles spiseplads, hvor vi som udgangspunkt spiser måltiderne sammen. De faste måltider bliver bragt færdigtilberedte til afsnittet. Der er kaffe- og theautomat på afsnittet, som du som patient frit kan benytte dig af.

I nærheden​ af afsnittet er der et aktivitetsrum, hvor vi samles om aktiviteter, som er tilpasset gruppen af patienter. Der ligger også et motionsrum med fitnessredskaber i bygningen, som vi bruger.

Vi bruger frisk luft, motion og gode synsindtryk som en del af behandlingen. Vi har en hyggeligt lukket gårdhave i direkte forbindelse med afsnittet, så patienter har mulighed for at komme udenfor. Rundt om sygehuset er der anlagt en park, hvor det er muligt at gå en tur enten med ledsager eller alene.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
23.11.11
Opdateret
04.10.22
Link til denne side:
Andre sider under Afsnittet
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Slagelse
Voksenpsykiatrisk afsnit SL4
Fælledvej 6
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 65 40