Søg
 

Indretning og faciliteter

Information om afsnittets indretning og faciliteter.

I afsnittet har vi 17 sengepladser. Alle patienter har enkeltværelser med eget bad og toilet. Der er tv på alle værelser.

Afsnit SL2 er et intensivt afsnit, hvilket betyder vi har mulighed for at skærme patienter i forskellige grader på afsnittet. Patienter, der har behov for skærmning, kan have svært ved at finde rundt, være plaget af uro og forvirringstilstand eller være indlagt mod deres vilje. For at beskytte og hjælpe den enkelte patient begrænser vi påvirkningen og mængden af indtryk fra omgivelserne. Herigennem nedsætter vi risikoen for, at patienter skader sig selv eller andre, og vi mindsker risikoen for, at vi bliver nødt til at bruge tvang i behandlingen.

Afsnittet er lyst, med flere fællesrum, hvor der er mulighed for at se TV eller høre radio, samles om et spil eller sidde og læse en bog eller et blad. Desuden er der en fælles spiseplads, hvor vi som udgangspunkt spiser måltiderne sammen. De faste måltider bliver bragt færdigtilberedte til afsnittet. Der er kaffe- og theautomat på afsnittet, som du som patient frit kan benytte dig af.

I forbindelse med afsnittet er der adgang til et sanserum (som er under opbygning). Her er der mulighed for, at patienter, der er præget af uro og spændinger, kan slappe af og opleve en højere grad af ro.

I umiddelbar nærhed af afsnittet har vi adgang til et stort aktivitetsrum, hvor vi for eksempel kan dyrke holdsport. Der ligger også et motionsrum med fitnessredskaber i bygningen, som vi bruger. Desuden bruger vi den store have til udendørsaktiviteter. Rundt om sygehuset er der anlagt en park, hvor der er mulighed for at gå en tur enten med ledsager eller alene.

Vi har også en lukket gårdhave i direkte forbindelse med afsnittet.

Yderdøren til SL3 er låst, og besøgende skal derfor ringe på dørklokken, så vil personalet komme og åbne.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
21.10.15
Opdateret
25.11.19
Link til denne side:
Andre sider under Afsnittet
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Slagelse
Voksenpsykiatisk afsnit SL3
Fælledvej 6
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 65 80