Søg
 

Befolkningsundersøgelse

Velkommen til Lolland-Falster Undersøgelsen!

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=a07811767da6c6ac2949191db12df967&source=embed&photo%5fid=12565204">​

Har du hørt om Lolland-Falster Undersøgelsen?

Lolland-Falster Undersøgelsen er ny, unik forskning i sundhed, helbred og trivsel på Lolland og Falster.

Over en periode på fire år vil op mod halvdelen af områdets befolkning få en invitation til at være med og vi håber at cirka 25.000 vil deltage. Der er aldrig før drevet forskning i det omfang på Lolland og Falster, og det er første gang i Danmark, at der bliver gennemført et så omfattende befolkningsstudie i et landområde.

Der står op mod 100 forskere bag undersøgelsen, fra både ind- og udland. De arbejder med alt fra krop og psyke, sociale forhold og genetik, til alderdom, nyresygdom og øre-næse-hals-problemer. Alt sammen på tværs af alder og familiemønstre.

Med Lolland-Falster Undersøgelsen kan vi derfor få ny viden. Viden, der kan komme os alle til gode - både nu og i de kommende generationer.

Du kan få mere information om baggrund, formål og praktiske forhold her på siden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Lolland-Falster Undersøgelsen
Telefon: 56 51 68 60
E-mail: lofus@regionsjaelland.dk

Telefontid: Mandag til fredag fra kl. 9.00-14.00.

Du kan også følge Lolland-Falster Undersøgelsen på Facebook. Her kan du se nyheder, ny information om vores forskning eller få svar på dine spørgsmål. Klik på logoet:

fb-art.jpg
Oprettet
21.11.14
Opdateret
12.07.19
Link til denne side:
LOGO MED TEKST2.jpg

Facebook

Følg Lolland-Falster Undersøgelsen på Facebook:

 

fb-art.jpg 

Nyheder

Gammel før tid?​

​Nogle kan klare sig selv hele livet, mens andre tidligt mister en del af deres funktionsevne. Men hvorfor ældes vi forskelligt? Det vil en gruppe forskere undersøge ved hjælp af data fra Lolland-Falster Undersøgelsen.   
 

 
Hvis du er en del af en børnefamilie, har du mulighed for at være med i en ekstra undersøgelse hvor vi ser på familiemønstre for fysisk aktivitet. 
 
 
  
Ufrivillig vandladning
Hvis du er kvinde og har problemer med ufrivillig, hyppig eller natlig vandladning, kan du få en invitation til en ekstra undersøgelse af blærens funktion. Det skal være med til at afdække sammenhænge mellem ufrivillig vandladning og henholdsvis diabetes og stofskiftelidelser.
 
 
Lolland-Falster Undersøgelsen er for hele familien. Også børn helt ned til 0 år. Se her, hvordan det gik, da Frede og Kamma var på besøg. 
 
Hør professor Preben Homøe fortælle om forskning i øre-, næse-, halssygdomme på baggrund af Lolland-Falster Undersøgelsen.
 
 
 
 

 

Følg også BROEN TIL BEDRE SUNDHED - klik på logoet