Søg
 

Vi vil gerne høre din mening! Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser (LUP)

LUP fødende 2019
Føder du på et af regionens sygehuse i perioden fra august til og med oktober 2019? Så modtager du måske et spørgeskema med digital eller almindelig post i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Lad dine erfaringer komme andre til gode


Dine oplevelser i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel er værdifulde for os - og det kan komme andre kvinder og deres børn til gavn, at du fortæller os om dem. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du måske modtager, efter at du har født.
Som fødende på et af vores sygehuse har du en unik viden om, hvordan det er at være fødende hos os. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som fødende, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.IMG_LUPf.png
Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores sygehuse, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

Tiden, du bruger på at besvare spørgeskemaet, har stor værdi for kommende fødende. 
På forhånd tak.
Læs mere om den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser blandt fødende (LUP Fødende) på https://patientoplevelser.dk/lup/lup-foedende
 
LUP Somatik og LUP Akutmodtagelse gennemføres ikke i 2019
I 2019 gennemføres LUP Somatik og LUP Akutmodtagelse ikke som normalt. Årsagen er, at Landspatientregistreret (LPR) er i gang med en større opdatering. Opdateringen medfører, at vi ikke kan få viden om, hvilke patienter der har været indlagt eller i ambulant behandling i inklusionsperioden (august, september og oktober 2019), og på hvilke afdelinger og sygehuse de har været indlagt eller i ambulant behandling.

 


Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen og vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
06.04.16
Opdateret
23.12.19
Link til denne side:
Andre sider under Kvalitet
 

 Kontakt

 
Kvalitet, Uddannelse og Sundhedsteknologi
Fjordvej 15
4800 Nykøbing Falster
Tlf. 56 51 60 00