Søg
 

Lolland-Falster Undersøgelsen

Lolland-Falster Undersøgelsen er forskning i sygdom, sundhed og trivsel på Lolland og Falster.

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=a07811767da6c6ac2949191db12df967&source=embed&photo%5fid=12565204">​

Hvad er Lolland-Falster Undersøgelsen?

Over en periode på 4 år - fra februar 2016 til februar 2020 - fik halvdelen af Lolland-Falsters befolkning en invitation til at være med i forskningsprojektet, og 19.000 deltog. Der er aldrig før drevet forskning i det omfang på Lolland og Falster.

Der står mange forskningsgrupper bag undersøgelsen. De arbejder med projekter om for eksempel krop, psyke, sociale forhold, genetik, alderdom, nyresygdom og øre-næse-hals-problemer. Mange projekter arbejder på tværs af alder og familiemønstre.

Med Lolland-Falster Undersøgelsen kan vi få ny viden, som kan komme os alle til gode - både nu og i de kommende generationer.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Lolland-Falster Undersøgelsen
Projektchef Randi Jepsen
Telefon: 56 51 68 56
E-mail: lofus@regionsjaelland.dk

Du kan også følge Lolland-Falster Undersøgelsen på Facebook. Her kan du se nyheder, ny information om vores forskning eller få svar på dine spørgsmål. Klik på logoet:

fb-art.jpg
Oprettet
21.11.14
Opdateret
15.08.22
Link til denne side:

Kvalitet på Nykøbing F. Sygehus

Kvalitet på Nykøbing F. Sygehus

På Nykøbing F. Sygehus arbejder vi målrettet med kvalitet. Vi er akkrediteret efter kravene i Den Danske Kvalitetsmodel.

LOGO MED TEKST2.jpg

Facebook

Følg Lolland-Falster Undersøgelsen på Facebook:

 

fb-art.jpg 

Nyheder

Gammel før tid?​

​Nogle kan klare sig selv hele livet, mens andre tidligt mister en del af deres funktionsevne. Men hvorfor ældes vi forskelligt? Det vil en gruppe forskere undersøge ved hjælp af data fra Lolland-Falster Undersøgelsen.   
 

 
Hvis du er en del af en børnefamilie, har du mulighed for at være med i en ekstra undersøgelse hvor vi ser på familiemønstre for fysisk aktivitet. 
 
 
  
Ufrivillig vandladning
Hvis du er kvinde og har problemer med ufrivillig, hyppig eller natlig vandladning, kan du få en invitation til en ekstra undersøgelse af blærens funktion. Det skal være med til at afdække sammenhænge mellem ufrivillig vandladning og henholdsvis diabetes og stofskiftelidelser.
 
 
Lolland-Falster Undersøgelsen er for hele familien. Også børn helt ned til 0 år. Se her, hvordan det gik, da Frede og Kamma var på besøg. 
 
Hør professor Preben Homøe fortælle om forskning i øre-, næse-, halssygdomme på baggrund af Lolland-Falster Undersøgelsen.