Søg
GRAVIDITET, FØDSEL OG BARSEL
 

​Velkommen til Afsnit for fødende og barsel


Vi tilbyder undersøgelser og behandling i graviditeten, trygge rammer for fødslen og gode råd til barselsperioden. Sammen med jer ønsker vi at skabe de bedste betingelser for din graviditet og fødsel, så du og dit barn får en tryg start på en ny tilværelse.

Rundvisning på afdelingen

Virtuel rundvisning, hvor jordemoder Pernille fører dig fra hovedindgangen i forhallen til Afsnit for fødende og barsel på Nykøbing Falster Sygehus. Se en sansefødestuer og en barselsstue. Pernille vil undervejs komme med forklaringer til det i ser. God tur.  

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=d257f71b466b6572c7c2b3098b1305b6&source=embed&photo%5fid=61835295">

Ønsker du en fysisk rundvisning - se hvordan I tilmelder jer på siden Afsnit for fødende og barsel via punktet Fødsel herunder.


Graviditet

Find information om Ambulatorium for graviditet og barsel, oversigt over graviditetsforløbet​, undersøgelser og konsultationer hos jordemoder.


Fødsel

Find information om Afsnit for fødende og barsel, find information når fødslen begynder, selve fødslen og smertelindring.


Barsel

Find informationer om vores tilbud efter fødslen og de undersøgelser vi tilbyder dit barn​.


Til dig der skal være far

Læs, hvad du kan forvente dig og hvad du kan hjælpe med under graviditeten og fødslen.


Kontakt os

Se, hvordan du kan komme i kontakt med os, hvis du er patient eller pårørende.


Om afdelingen​

Afsnit for fødende og barsel hører under Afdelingen for Kvindesygdomme og fødsler. Find ledelse og kontaktoplysninger og læs om job hos os

​​