Søg
 

Modtagelse, ventetid og behandling

På Akutafdelingen tager vi imod alle akutte patienter og tilskadekomne, der ankommer til Nykøbing F. Sygehus.

Adresse<br />
Adresse
Akutafdelingen
Nykøbing F. Sygehus
Fjordvej 15
4800 Nykøbing F.
Ring til os<br />
Ring til os
Tlf. 56 51 60 00

Akuttelefonen - visitation

Du skal altid ringe til Akuttelefonen 70 15 07 08 før du tager på skadestuen i Akutafdelingen. En sygeplejerske er klar til at guide dig til den rigtige og hurtigste hjælp døgnet rundt.

Er du hørehæmmet, kan du møde op på skadestuen uden at ringe først.

Er du pårørende og skal ringe til Nykøbing F. Sygehus med spørgsmål om en patient på skadestuen, skal du ringe på tlf. 56 51 60 00 (bed om skadestuen).

Meld din ankomst

Husk altid at melde din ankomst, når du ankommer til Akutafdelingen (skadestuen) på Nykøbing F. Sygehus.

Ventetid og forløb

I skadestuen er ventetider differentieret, så de patienter, der har størst behov, bliver behandlet først.

Behandling af små eller mindre børn prioriteres som udgangspunkt før voksne. Det skyldes, at de små børn har svært ved at forstå, at de skal vente.

Mens du venter, oplever du måske, at din skade kan vente til et besøg hos egen læge næste dag. Hvis du vælger at tage hjem igen, beder vi dig om at give besked til personalet, så vi ved, hvordan det står til med dig.

Behandling

Akutafdelingen, skadestue
Ved ankomst til skadestuen vurderer en specialuddannet behandlersygeplejerske behovet for behandling, hvilken hjælp der skal ydes, og hvor hurtigt du skal behandles. Vurderer behandlersygeplejersken, at du skal tilses af en læge, kan der opstå ventetid, fordi den læge, der skal tilse dig, bliver kaldt akut til en anden patient, eller fordi du skal vente på en læge med særlig specialviden.

Akutafdelingen, modtage- og observationsafsnit
I Akutafdelingen har vi fokus på en hurtig og sikker vurdering, diagnosticering, indledende stabiliserende behandling og observation.

Akutafdelingen råder over egne senge fordelt i afsnittene Akut 2, Akut 3, Akut 4 og Akut 5, og en stor del af vores patienter kan udskrives inden for 24 timer uden behov af at skulle på en specialafdeling.

Spørg personalet

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at henvende dig til personalet. Vi bestræber os på at besvare dine spørgsmål bedst muligt.​

Oprettet
19.11.18
Opdateret
29.04.19
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/nyam