Søg
 

INFO-STEDET

Hos INFO-STEDET kan du få en snak med frivillige, som med egen erfaring har kendskab til og indsigt i, at leve med forskellige sygdomme.

​Du finder INFO-STEDET bag kunstværket (den gule mur)  i sygehusets forhal. Vi har åbent alle dage. På hverdage mellem kl. 10 og 14 er der frivillige fra forskellige handicaporganisationer og patientforeninger til stede. De frivillige står til rådighed for patienter, pårørende og besøgende som ønsker at få informationer og materiale om visse sygdomme eller kroniske lidelser.

Det skal understreges, at vi ikke er sundhedsfagligt personale, men alene frivillige, som har et fælles ønske om, på en respektfuld, tolerant og fordomsfri måde, at gøre en forskel for vore medmennesker.

Vi skal i en tryg atmosfære, med tavshedspligt være lyttende, og på en forsvarlig vis med informationer efter behov vejlede den enkelte.

Der i INFO-STEDET mulighed for en snak med frivillige, som med egen erfaring har kendskab til og indsigt i, at leve med forskellige sygdomme.

Der er på opslagstavle ved indgangen til INFO-STEDET markeret hvornår repræsentanter for de enkelte organisationer og foreninger er til sted, men der er selvfølgelig altid fri adgang for alle.

På hylderne indenfor ligger gratis materiale fra de forskellige organisationer og foreninger.

Vi har adgang til Internet.

Patientbutikken på Næstved Sygehus har under navnet INFO-STEDET eksisteret siden maj 2004.

Vi glæder os til dit besøg. 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
21.01.14
Opdateret
01.11.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Næstved Sygehus
Ringstedgade 61
4700 Næstved
Tlf. 56 51 20 00