Søg
 

Vi vil gerne høre din mening! Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser (LUP)

Lad dine erfaringer komme andre til gode

 

Besøger du et af regionens hospitaler, så modtager du måske et spørgeskema med digital post eller almindelig post i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Lad dine erfaringer komme andre til gode
Din oplevelse som patient eller pårørende er værdifuld for os - og det kan komme andre patienter og pårørende til gavn, at du fortæller os om dine oplevelser. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du måske får efter du har besøgt vores hospital. 

Som patient har du en unik viden om, hvordan det er at være patient eller pårørende. Du ved, hvad der er vigtigt for dig, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om. 

Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores hospitaler, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

På forhånd tak.

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) på www.patientoplevelser.dk/lup

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
06.11.12
Opdateret
24.11.21
Link til denne side:
Andre sider under Kvalitet
Næstved Sygehus
Ringstedgade 61
4700 Næstved
Tlf. 56 51 20 00

Kort over Næstved Sygehus

Kort over Næstved Sygehus

Brug kortet til at finde indgange, parkering med videre.