Sygehusets hjemmeside

Fandt du det du søgte? Ellers hører vi meget gerne fra dig.

​Ris og ros

Skriv til web@regionsjaelland.dk eller ring til vores webmaster på tlf. 57 87 50 53.

Få teksten læst op

Adgang for Alle fungerer ved, at man henter et lille gratis program ned på sin computer.

Programmet fungerer som en slags fjernbetjening, der gør det muligt at få en markér- og kopierbar tekst læst højt.

Sikkerhed

Anonymitet

Brugen af www.regionsjaelland.dk/naestvedsygehus.dk er fuldstændig anonym. Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig.

E-post

Vi behandler alle e-post adresser fortroligt og videregiver ikke e-post adresser til trediepart. Vi udsender ikke uopfordrede e-post (spam).

Statistik

Vi fører statistik over antal besøgende samt de søgeord, der ikke giver nogle resultater på hjemmesiden. Vi bruger oplysningerne til løbende at forbedre og videreudvikle hjemmesiden. Vi indsamler ikke informationer, der kan identificere den enkelte bruger.

Du kan læse mere om it-sikkerhed på

Tilgængelighed

Tabulering

Det er muligt at tabulere sig rundt på hjemmesiden ved at bruge [Tab]-tasten. Menuerne bliver tabuleret først og derefter indholdet.

Ændring af skriftstørrelse

Du kan selv ændre skriftstørrelsen på hjemmesiden via din browser.

I Internet Explorer gør du følgende:

• Vælg menu Funktioner > Internetindstillinger

• Vælg fanebladet Generelt og dernæst knappen Hjælp til handicappede...

• Marker feltet Ignorer de skriftstørrelser, der er defineret på websider og klik OK

• Vælg Vis og dernæst Tekststørrelser for at justere teksten til den ønskede størrelse

Ophavsret

Citater

Du må citere og gengive indhold fra hjemmesiden, når det sker på en loyal måde og med tydelig kildeangivelse.

Brug af billeder

Med mindre andet er angivet må billeder, grafik og illustrationer mv. ikke bruges uden forudgående aftale.

Links til hjemmesiden

Du er velkommen til at linke til hjemmesiden (også gerne direkte til de enkelte sider), men du må ikke vise siderne i egne frames.

19.12.11
07.12.16
Andre sider under Presse og hjemmeside

Næstved Sygehus
Ringstedgade 61
4700 Næstved

Kort over Næstved Sygehus

Brug kortet til at finde indgange, parkering med videre.