Søg
 

Afdelingens læger

Her finder du en oversigt over afdelingens læger.

 Tryk på plusset for at læse en kort beskrivelse om lægen.

Anders Kunov, overlæge

Anders er uddannet læge ved Københavns Universitet i 1984, og speciallægeuddannet fra 2002. Han har, siden han blev speciallæge, mest arbejdet med knæ- proteser, både i Køge, Slagelse og Næstved.

Han har været ansat på Næstved sygehus siden 2014.

Basim Hassan, overlæge

     

Basim er uddannet læge fra Irak i 1992, og uddannet speciallæge i ortopædkirurgi fra Køge Sygehus i 2011.
Han har været ansat som afdelingslæge og senere som overlæge på Nykøbing Falster Sygehus fra 2011-2015, og har endvidere været ansat som overlæge på Aleris-Hamlet Hospital i Ringsted fra 2015-2018.
Siden januar 2019 har han været ansat i Center for Planlagt Ortopædkirurgi på Næstved Sygehus primært i knækirurgien.

Haidar Qassim, afdelingslæge

     

Beskrivelse under udarbejdelse 

   

Harald Schmidt, overlæge

Harald er ansvarlig for hoftesektionen. Han er uddannet læge ved Odense Universitet, januar 1989, og i oktober 2008 blev han speciallægeuddannet ved Hvidovre Hospital. Han har været ansat på Næstved Sygehus siden, og blev i januar 2012 overlæge med speciale i hofte- og knæalloplastik, samt udskiftning af hofteproteser.

Henrik Schrøder, overlæge

Henrik er uddannet læge fra Århus Universitet i 1982, og blev speciallæge i ortopædkirurgi i 1991.
Derefter var han ansat på Hillerød, Gentofte og Rigshospitalet, hvor han foretog udskiftning af knæled.
Han har været ansat i Center for Planlagt Ortopædkirurgi siden 
1. januar 2015, og har ansvar for afdelingens forskning og udvikling.​​

Karen Mygind, overlæge

Karen er uddannet læge ved Københavns Universitet i 1996, og herefter uddannede hun sig til speciallæge i ortopædkirurgi ved Køge Sygehus. Hun har været ansat ved Glostrup/Hvidovre Hospital indenfor fod- og ankelkirurgi.
Hun har siden 2014 været ansat som overlæge inden for fod/ankelkirurgi på Næstved Sygehus.

Karin Høhndorf, overlæge

Karin er uddannet læge fra Odense Universitetshospital i 1992, og blev speciallæge i ortopædkirurgi i 2005. Derefter var hun ansat på Holstebro Sygehus og Hospitalsenheden Vest, Ålborg Universitetshospital.
Hun har været hos Center for Planlagt Ortopædkirurgi i Næstved siden 2015, hvor hun er overlæge indenfor håndkirurgi og visitation. Hun er også visitationsansvarlig overlæge for Den Fælles Visitationsenhed for Ortopædkirurgi.

Kim Sperling, overlæge

Kim er overlæge ved Næstved Sygehus, Center for Planlagt Ortopædkirurgi, inden for operation af knæ og hofte. Han blev ansat her i 2016. Kim er uddannet læge ved Københavns Universitet 1983, og er speciallæge i ortopædkirurgi fra Hvidovre Hospital 1998. Herefter fordybede han sig i området hofte- og knæ operationer, gennem ansættelser på Hvidovre Hospital og Privathospitalet Hamlet.

Manuel Bieder, afdelingslæge

Manuel er afdelingslæge på Næstved Sygehus, Center for Planlagt Ortopædkirurgi, subspecialiseret i behandling og operationer for degenerative sygdomme i hofte- og knæled. Han er uddannet læge ved Medicinsk Universitet Graz, Østrig, i 2007, og har dansk speciallægeuddannelse i ortopædisk kirurgi, som han afsluttede 2016. Efterfølgende var han ansat som speciallæge inden for hofte- og knækirurgi på Nykøbing Falster Sygehus og fra 2018 på Næstved Sygehus.

   

Michael Scavenius, overlæge

Michael er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1983. Han blev speciallægeuddannet på Gentofte, Glostrup og Bispebjerg Hospitaler i 1996, og efterfølgende var han ansat på Bispebjerg og Køge Sygehus.
Han har desuden den 2-årige diplomlederuddannelse, som han tog fra 2002 til 2004.
Han har tidligere været overlæge ved Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, og matrikelchef og overlæge i Sygehus Fyn, efterfulgt af en periode som administrerende overlæge i Norge. Han blev ansat på Næstved Sygehus i 2009, og har siden 2011 været specialeansvarlig overlæge for håndkirurgien.

Mohamed Shalaby, afdelingslæge

Mohamed er uddannet læge i 1998 i Ægypten, og i 2005 blev han uddannet som speciallæge og arbejdede flere år i Saudi-Arabien.
I Danmark har han arbejdet på Slagelse Sygehus og Herlev Sygehus. I 2018 blev han speciallægeuddannet i ortopædkirurgi fra Nykøbing Sygehus samt Bispebjerg Hospital og efterfølgende ansat som afdelingslæge inden for hofte- og knækirurgi på Næstved Sygehus, Center for Planlagt Ortopædkirurgi.

Musa Özdogan, afdelingslæge

Beskrivelse under udarbejdelse

Peter Hansen, overlæge

Peter er uddannet læge i 1984 og speciallæge i 1999. Han var efterfølgende ansat i Holbæk og Horsens, inden han i år 2000 blev ansat på Næstved Sygehus. Han blev overlæge i 2006.
Hans ansvarsområder er fod/ankel kirurgi, og han er ansvarlig for ambulatorie- og sammedagskirurgisk funktion.   

Samir Munir, afdelingslæge

Samir er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2005, og han blev uddannet speciallæge i ortopædkirurgi i 2019. Desuden har han en ph.d.-grad fra Århus Universitet i 2013.
Han har været ansat på Næstved Sygehus siden januar 2020. Her foretager han primært hoftekirurgi.

Susanne Schaarup, overlæge

Susanne har dybt forankrede rødder i gymnastikverdenen med interesse i idrætsmedicin og idrætskirurgi. Hun er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1988, og speciallægeuddannet fra Bispebjerg Hospital i 2008 med videre ansættelse på Idrætskirurgisk sektion.
Hun blev ansat på Næstved Sygehus i 2017, og blev overlæge i 2018. Interesseområder: Idrætskirurgi i knæ, skulder og ankelled samt akillessener.

Søren Bondo, overlæge

Beskrivelse under udarbejdelse

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
26.02.16
Opdateret
09.03.21
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/nouk
Center for Planlagt Ortopædkirurgi, Næstved
Næstved Sygehus
Ringstedgade 61
4700 Næstved
Find telefonnumre og telefontider her