Søg
 

Henvisning og visitation

Information om henvisning til Center for Planlagt Ortopædkirurgi.

Når du som patient er henvist

Når du er blevet henvist til Center for Planlagt Ortopædkirurgi, vurderer en af vores overlæger, hvornår vi skal se dig, og du modtager et indkaldelsesbrev.

Din praktiserende læge, en speciallæge, skadestuen (Akutafdelingen) eller en anden afdeling på Næstved Sygehus eller et andet sygehus skal henvise dig.

Du kan, indenfor 8 hverdage efter vi har modtaget henvisningen fra lægen, forvente, at vi sender dig besked om tid og sted til en indledende  forundersøgelse.

Fællesvisitation

I Fællesvisitationen modtager, registrerer og behandler vi alle henvisninger fra praktiserende læger, speciallæger og andre sygehusafdelinger rundt om i landet.  Herfra videresendes henvisningerne til de ortopædkirurgiske afdelinger på regionens Sygehuse i Køge, Slagelse, Holbæk, Næstved og Nykøbing Falster.

Ventetider

Du kan læse om ventetider på www.venteinfo.dk

Desuden tager vi os af patientrådgivning og omvisitering i henhold til det frie og udvidede frie sygehusvalg.

Hvis du er henvist til behandling på Center for Planlagt Ortopædkirurgi og har spørgsmål vedrørende ventetider og frit sygehusvalg, er du velkommen til at rette henvendelse til Den fælles henvisningsenhed på telefonnummer 56 51 34 34, hverdage 9-12 eller på mail til ovis@regionsjaelland.dk 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
20.12.11
Opdateret
25.02.19
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/nohe
 

 Kontakt

 
Center for Planlagt Ortopædkirurgi, Næstved
Næstved Sygehus
Ringstedgade 61
4700 Næstved