Søg
 

Familieambulatoriet i Region Sjælland

Familieambulatoriet tilbyder rådgivning og behandling til gravide, hvis de eller deres partner har eller har haft et forbrug af rusmidler.

​Telefontid

Hverdage kl. 08.00-15.00

Tlf. 56 51 29 80

Åbningstid

Hverdage kl. 08.00-15.00

Vi tilbyder

Familieambulatoriet tilbyder specialiseret forebyggende og behandlende svangreomsorg for gravide med et tidligere (indenfor de seneste to år) eller nuværende forbrug af alkohol, og/eller afhængighedsskabende rusmidler og medikamenter.

Indsatsen omfatter også den gravides partner, hvis denne aktuelt har rusmiddelproblemer.  Herudover varetager familieambulatoriet undersøgelse og behandling af det nyfødte barn, der har været udsat for rusmidler i fostertilværelsen. Afhængigt af behov følger vi barnet frem til skolealderen.

Henvisning

Alle kan henvise til Familieambulatoriet. Den gravide kan også henvende sig direkte uden henvisning. Det er muligt at få anonym rådgivning. Direkte, telefonisk henvendelse er at foretrække, da det sikrer, at den gravide kan få hurtig, og ved behov, akut tid.

Der opfordres til at relevante oplysninger sendes direkte til Familieambulatoriet. Dog skal svangrepapirerne fortsat sendes til visitationen på Holbæk, Roskilde og Næstved Sygehus. Den gravide vil herefter blive indkaldt til Familieambulatoriet.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
13.12.11
Opdateret
02.01.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Familieambulatoriet
Gynækologisk og Obstetrisk Afdeling
Næstved Sygehus
Hus 9, Stuen
Ringstedgade 61
4700 Næstved
Tlf. 56 51 29 80
 

 Andre afsnit

 

Har du fået et spørgeskema?

LUP - Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) er en spørgeskemaundersøgelse, der hjælper med at forbedre kvaliteten i sundhedsvæsenet.