Søg
 

Om Klinisk Biokemisk Afdeling

Kontaktoplysninger, afdelingens ledelse, forskning, job og uddannelse, service og kvalitet og samarbejde med Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Ledelse og kontaktoplysninger

Find kontaktoplysninger til afdelingen, afdelingens ledelse og afdelingens nøglepersoner.

Job og uddannelse

Send en uopfordret ansøgning, ledige stillinger og uddannelse på Klinisk Biokemisk Afdeling Sjællands Universitetshospital.

Service og kvalitet

På Klinisk Biokemisk Afdeling Sjællands Universitetshospital er vores mål at levere den bedst mulige service og kvalitet.

Forskning på afdelingen

Information om forskning på afdelingen

Forskning på afdelingen NY

Forskning og udvikling er en vigtig del af det klinisk-biokemiske fagområde. Vi gennemfører videnskabelige projekter med tilknytning af ph.d.- og specialestuderende i samarbejde med kliniske afdelinger og universitetsinstitutter i Danmark og i udlandet.

Klinisk Molekylærbiologisk Enhed

Klinisk Molekylærbiologisk Enhed tilbyder patienter og kliniske afdelinger i regionen en bred vifte af diagnostiske ydelser indenfor genetisk betingede sygdomme.

Tværgående samarbejde

De klinisk biokemiske afdelinger i Køge, Holbæk, Roskilde samarbejder med hinanden og med de øvrige Klinisk Biokemiske Afdelinger i Regionen.

Research and Development

The Department of Clinical Biochemistry focuses on research and development. We perform scientific studies in collaborations with clinical departments and universities in Denmark as well as internationally.

Videnskabeligt personale og samarbejdspartnere

Information om videnskabeligt personale og samarbejdsaftaler.

Eksterne projekter

Klinisk Biokemisk Afdeling tilbyder forskellige ydelser i forbindelse med projekter - se herunder.

Oprettet
29.11.11
Opdateret
12.04.18
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/kkboa