Søg
 

Forskning og udvikling på Bariatrisk Klinik

Bariatrisk Klinik, Køge medvirker i forskning af fedme og fedmebehandling og samarbejder med flere forskere inden for området.

Alle er enige om, at forskning i fedme og fedmebehandling er nødvendig. Både for at vi kan få en større viden og indsigt i de meget komplekse årsager til udviklingen af fedme, men også for at vi kan udvikle nye og skånsomme behandlingsmetoder.

Bariatrisk Klinik medvirker gerne til dette, og derfor samarbejder vi med flere forskere, som har samme interesse som os. Det betyder, at vores patienter i forbindelse med behandling vil blive spurgt, om de har interesse i at deltage i lægevidenskabelige forsøg. Vi håber på, at disse forskningsprojekter i fremtiden hjælper andre patienter med svær overvægt og følgesygdomme til svær overvægt.

Du skal vide, at din behandling hos os på ingen måde påvirkes af din deltagelse i forskningsprojekter. Det er helt frivilligt, om du gerne vil være med og skulle du ændre mening undervejs, kan du altid afbryde din deltagelse.
Alle patienter, der deltager i et forskningsprojekt, skal være informeret herom og have tilkendegivet, at de ønsker at deltage. Du vil derfor aldrig deltage uden din viden eller accept.

 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​ ​​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
09.07.12
Opdateret
08.06.18
 

 Kontakt

 
Bariatrisk klinik
Kirurgisk Afdeling
Sjællands Universitetshospital, Køge
Lykkebækvej 1
4600 Køge

Tlf. 47 32 15 05
 

 Informationsfolder

 
 

 Love og bekendtgørelser