Søg
 

Ismail Gögenur

Professor, dr. med., overlæge.

Tlf. 26336426
Lykkebækvej 1
​​​​​

​​​Forskning

Som leder af CSS er min vision at sammensætte et forskerhold, som kan udvikle en metode, der resulterer i den rigtige behandling, til den rigtige patient, på det rigtige tidspunkt. Vi har en kæmpe udfordring med behandlingen af de kirurgiske patienter, da mere end 1/3 af patienterne har komplikationer efter større kirurgi, og 1/3 af alle kræftpatienter har tilbagefald efter kræftkirurgi. Vores patienter har hver især en unik sygehistorie og en unik kombination af faktorer, som afgør udfaldet af den kirurgiske behandling. Jeg mener, at vi som kirurger bør gå forrest i udviklingen og indførelsen af multidisciplinære integrerede teams gennem forskning på tværs af specialer. Vi kan kun løse gåden om den kirurgiske patients komplekse sygdom ved at forstå patientens primære problem, og hvordan patienten responderer på den kirurgiske behandling. Dette opnås kun ved at sammensætte et team af forskere samt erfarne klinikere, som kan udveksle nye ideer og arbejde sammen mod et fælles mål om at finde den bedste behandling til patienterne. Vi er på alle niveauer udfordret af den rivende udvikling internationalt indenfor OMIC data, og for at lykkedes med strategien om at forbedre patientbehandlingen, er det nødvendigt at integrere data specialister i vores forskning. Som professor og overlæge i kirurgi er jeg i den heldige position at være i et miljø omgivet af forskere, læger og akademikere, som deler det samme mål om at kunne udføre den bedste patientbehandling!


Forskningsområder

  • Kirurgi og Akut kirurgi
  • Kolorektal kræft
  • Minimal invasiv kirurgi
  • Kirurgisk patofysiologi
  • Patologi
  • Kirurgisk stress
  • Perioperativ optimering


Publikationer


 

Vejledning

Vejleder for 18 gennemførte ph.d.-forløb, 29 forskningsårsstuderende og 10 kandidat (OSVAL II) afhandlin-ger. Aktuelt hovedvejleder for 12 ph.d.-studerende, medvejleder for 7 andre ph.d.-studerende og 7 forsk-ningsårsstuderende. 
 
 

 

Investigator

Principal investigator for 6 multicentrer randomiserede kliniske studier (INEXA, Klar til Kirurgi, NEOLAR, PIXIE, nECT, MEDACIS)
• Principal investigator for 4 randomiserede kliniske studier (MECORA, MELMIS, MELODY, IPOS)
• Landeansvarlig principal investigator for 3 internationale multicentre kliniske studier (Lifeseal, RESET, MIRCAST)
 


 

Uddannelse

2010 Dr. med, Københavns Universitet

 

2001 Tilladelse til selvstændig virke

 

1999 Cand. med, Københavns Universitet

 
 


Ansættelser

2014 Professor, Københavns Universitet

2013 Lektor, Gastroenheden, Herlev Hospital, Københavns Universitet

2012 Overlæge, kirurgisk gastroenterologi

2012 Speciallæge, kirurgisk gastroenterologi. 

​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
20.11.15
Opdateret
06.10.21
Link til denne side:
Andre sider under Forskningsleder og administration
 

 Kontakt

 
Kirurgisk Afdeling
Sjællands Universitetshospital, Køge
Lykkebækvej 1
4600 Køge
Tlf. 47 32 30 11