Søg
 

Forskningsstrategi

Vi har fokus på at forstå det, der driver en god behandling af patienter med forskellige følgesygdomme og kirurgiske sygdomme.

  

 

Vores centrale forskningsområder er patienter med kolorektal cancer, patienter, der opereres akut, og patienter, der får foretaget en fedmeoperation. Vi har implementeret det accelererede patientforløb (Enhanced Recovery After Surgery - ERAS) for patienter, der opereres akut og for patienter, der opereres for kolorektal cancer. Vi anvender minimal invasive kirurgiske teknikker (laparoskopisk kirurgi, robot-assisteret laparoskopi, kombineret endoskopisk laparoskopisk procedurer og avancerede endoskopiske metoder). Vi er overbeviste om, at state-of-the- art ERAS protokoller og minimal invasive kirurgiske teknikker er hjørnestenen for enhver kirurgisk behandling, og er nødvendig for at kunne forske i kirurgisk patofysiologi.
Samtidig, er vi fuldstændig klar over, at data på populationsniveau er vigtig for implementering af personlig medicin indenfor kirurgi. Endelig, er det essentiel med en forståelse af de molekylærbiologien i kirurgisk patofysiologi, for at få identificeret de perioperative biologiske behandlingsmål.
 
Se vores hjemmeside for mere information:

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
10.11.15
Opdateret
22.03.21
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/kkfsv
 

 Kontakt

 
Kirurgisk Afdeling
Sjællands Universitetshospital, Køge
Lykkebækvej 1
4600 Køge
Tlf. 47 32 30 11