Søg
 

Blanket til bestilling af donorsæd

Seddel til udfyldelse ved brug af sæddonor.

​​Valg af donorsæd

Hvis du/I er i behandling og skal benytte donorsæd, skal der bestilles donorstrå til hver behandling, dog først efter negativ graviditetstest.

Nedenfor er den blanket du/I skal udfylde, når du/I har besluttet, hvilken type donor der skal bruges.

 


​Klinikkens vederlagsfrie tilbud

Klinikken tilbyder - og betaler, for sædstrå fra både åben- og lukket donor med basisprofil. Her vælger vi donor ud fra dit/jeres ønske om øjenfarve, hårfarve, højde, vægt og hudfarve. Ønsker du/I at få oplyst erhverv og/eller blodtype, er det også en mulighed.

Vælger du denne mulighed, skal blanket nr 1,2,3,4,5 eller 6 udfyldes og sendes til:

koe-fertkli@region​sjaelland.dk

Blanket nr 1 er til dig, der er i behandling som enlig, og kun ønsker at få oplyst donors øjenfarve, hårfarve, højde, vægt og etnicitet. 
Du ønsker ikke at dit kommende barn, når det bliver myndig, skal kunne få oplyst donors identitet.
Hent blanket nr. 1 for anonym donor her​


Blanket nr 2 er til jer, der er i behandling som par, og kun ønsker at få oplyst donors øjenfarve, hårfarve, højde, vægt og etnicitet. I ønsker ikke at jeres kommende barn, når det bliver myndig, skal kunne få oplyst donors identitet.  
Hent blanket nr 2 for anonym donor her

Blanket nr 3 er til dig, der er i behandling som enlig, og som udover at få oplyst donors øjenfarve, hårfarve, højde, vægt og etnicitet, også ønsker at få oplyst uddannelse/erhverv og/eller blodtype.
Du ønsker ikke at dit kommende barn, når det bliver myndig, skal kunne få oplyst donors identitet.
Hent blanket nr. 3 for lukket donor her

Blanket nr 4 er til jer, der er i behandling som par, og som udover at få oplyst donors øjenfarve, hårfarve, højde, vægt og etnicitet, også ønsker at få oplyst uddannelse/erhverv og/eller blodtype.
I ønsker ikke at jeres kommende barn, når det bliver myndig, skal kunne få oplyst donors identitet.
Hent blanket nr. 4 for lukket donor her

Blanket nr 5 er til dig, der er i behandling som enlig, og som udover at få oplyst donors øjenfarve, hårfarve, højde, vægt og etnicitet, også ønsker at få oplyst uddannelse/erhverv og/eller blodtype. Og/eller du ønsker at dit kommende barn, når det bliver myndig, skal kunne få oplyst donors identitet.
Hent blanket nr. 5 for åben donor her​

Blanket nr 6 er til jer, der er i behandling som par, og som udover at få oplyst donors øjenfarve, hårfarve, højde, vægt og etnicitet, også ønsker at få oplyst uddannelse/erhverv og/eller blodtype. Og/eller I ønsker at jeres kommende barn, når det bliver myndig, skal kunne få oplyst donors identitet.
Hent blanket nr. 6 for åben donor her


 Udover klinikkens tilbud

Ønkser du/I at vide mere om donor og selv udvælge donor på sædbankens hjemmeside, er det forbundet med en udgift, som du/I opkræves af sædbanken.


Når du har udvalgt donor, skal blanket nr 7 udfyldes og sendes til både:

koe-fertkli@region​sjaelland.dk og info@europeanspermbank.com​.

Først når denne blanket er modtaget i sædbanken, vil du inden for 24 timer modtage en mail med et betalingslink fra sædbanken. Detrfor skal du ikke "lægge i kurv", men blot afvente betalingslink.

Donorsæden afsendes ikke fra sædbanken, før de har modtaget din/jeres betaling. Betalingen skal være modtaget i sædbanken mandag, og vi vil have donorstrået klar i klinikken den efterfølgende torsdag.​
Din betaling dækker den udvidet profil, og skal kun betales ved første bestilling. Klinikken opkræves udgiften til donorstrå og basisprofil. Får du/I brug for at bestille mere end én gang, skal du/I blot udfylde og sende bestillingssedlen igen, både til os og sædbanken. Denne gang vil du/I ikke modtage et betalingslink.

Hent blanket nr 7 her ved valg af donor, der er forbundet med en merudgift. 

​​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
22.11.18
Opdateret
19.09.22
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/kfbds
 

 Kontakt os

 
Fertilitetsklinikken
Sjællands Universitetshospital
Lykkebækvej 14
4600 Køge
Tlf. 47 32 12 59 - laboratoriet
Tlf. 47 32 12 60
Hverdage 8.00-15.00
Sygeplejerske hverdage 13.00-14.00