Søg
 

Modtagelse, ventetid og behandling

På Akutafdelingen tager vi imod alle akutte patienter og tilskadekomne, der ankommer til Sjællands Universitetshospital, Køge.

Adresse<br />
Adresse
Akutmodtagelse, skadestue
Akutafdelingen
Sjællands Universitetshospital, Køge
Lykkebækvej 1
4600 Køge
Ring til os<br />
Ring til os
Skadetelefonen: Ring 1818
Skriv til os<br />
Skriv til os
Er du patient eller i forløb på sygehuset?
Skriv til os sikkert via Min Sundhedsplatform (kræver NemID).Hængelås
​​

Ring altid først!

Du skal altid ringe på Skadetelefonen 1818 før du tager på skadestuen. Her sidder behandlersygeplejersker klar til at guide dig til den rigtige og hurtigste hjælp døgnet rundt.

Er du pårørende, og skal du ringe til Sjællands Universitetshospital, Køge med spørgsmål om en patient på skadestuen, skal du ringe på tlf. 47321400.

Én modtagelse

Akutafdelingen arbejder efter et koncept, hvor alle akutte patienter visiteres gennem akutafdelingens modtagelse før evt. indlæggelse på andre afdelinger på Sjællands Universitetshospital, ​Køge eller Roskilde.

Ventetid og forløb

Der er differentierede ventetider. De patienter, der har størst behov, bliver behandlet først.

En behandlersygeplejerske vurderer behov for behandling, hvilken hjælp der skal ydes og hvor hurtigt patienten skal behandles, når patienten ankommer til modtagelsen.

Behandlersygeplejersken kan, på baggrund af lægelige instrukser, afslutte behandling af mindre skader. Større skader henvises til lægen.

Mål

Vores mål er, at 90 % af alle behandlinger skal være påbegyndt inden for en time efter patientens ankomst til modtagelsen.

Oprettet
19.11.18
Opdateret
10.10.22
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/kam