Søg
 

Sjællands Universitetshospital, Køge på vej mod 2024

Sjællands Universitetshospital, Køge udvikler sig frem mod 2024 i tråd med regionens sygehusplan.

NWH_mindre.jpg
Niels Würgler Hansen, sygehusdirektør, Sjællands Universitetshospital, Køge:


 

På vej mod superligaen

Det Køge Sygehus, vi kender i dag, bliver i løbet af de nærmeste år det sygehus i Region Sjælland, der kommer til at undergå de største forandringer. Fra at være et akutsygehus rykker vi op i den absolutte superliga, når nybyggeriet til omkring 4 mia. kr. bliver færdigt, og Sjællands Universitetshospital kan tages i brug på nøjagtig samme matrikel.

Sjællands Universitetshospital kommer på alle parametre til at matche et hvilket som helst sygehus eller hospital. Flere behandlinger, flere specialiserede behandlinger, øget satsning på forsknings- og uddannelsesområdet, topmoderne faciliteter og udstyr, enestuer og – ikke mindst - videreudvikling af vores koncept ”Patienten er alt” skal være med til at cementere positionen som et af de mest betydende hospitaler i Danmark. 

Og, når vi nu er rykket op i superligaen, hvorfor så ikke gå efter mesterskabet? Vi har på mange områder de helt perfekte forudsætninger, og med hele regionens sygehusvæsen som medspiller skal vi ikke stille os tilfreds med sekundære placeringer. Vi skal turde sætte overliggeren i øverste hul og gå efter at blive de bedste.  

Oprettet
21.08.18
Opdateret
12.06.20
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sjællands Universitetshospital
Lykkebækvej 1
4600 Køge
Tlf. 56 63 15 00