Søg
 

Om Holbæk Sygehus

Læs mere om Holbæk Sygehus

​​Akacievej indgang 440x300.jpg

Holbæk Sygehus er et af fire sygehuse i Region Sjælland, som har en Akutafdeling, der er specialiseret i hurtig behandling af akut opståede sygdomme. Sygehuset tilbyder desuden behandlinger inden for:

  • Kirurgi (sygdomme i mave og tarm, galdesten, brok, hæmorider, blindtarmsbetændelse og tarmslyng). Desuden tilbydes ambulante kikkertundersøgelser

  • Ortopædkirurgi (alle typer knoglebrud, udskiftning af hofte- og skulderled, amputationer samt udskiftning af allerede indsatte hofteproteser)

  • Medicinske sygdomme (sygdomme i hjerte, mave, tarm, lever, lunge, nyre, ryg, hormon- og stofskifte samt gigt)

  • Kvindesygdomme, graviditet og fødsler (fødselshjælp, barselspleje, nakkefolds- og misdannelsesscanning samt sygdomme i underlivet)

  • Børne- og ungesygdomme (et tilbud til de 0 -18-årige med medicinske sygdomme samt nyfødte og for tidligt fødte børn)

  • Arbejds- og socialmedicinske sygdomme (arbejdsrelaterede problemer som eksempelvis stress og fysisk belastning)

Medicinsk Fælles Ambulatorium (MFA)
Sygehuset har en Enhed for Tværfaglig Udredning og Behandling, Medicinsk Fælles Ambulatorium (MFA), hvor patienter får foretaget alle undersøgelser/behandlinger efter princippet »samme dag under samme tag«. 

Ministerbesøg i Holbæk03 210x140.jpg  Ministerbesøg i Holbæk07 210x140 Foto Thomas Danielsen.jpg
Ministerbesøg ved indvielsen af MFA

Specialiserede behandlingstilbud

Sygehuset har også en række specialiserede behandlingstilbud, hvor patienter ofte henvises fra hele Region Sjælland, for eksempel effektiv behandling af svær overvægt hos børn og unge. Derudover findes ene af regionens to voldtægtscentre på Holbæk Sygehus.

Forskning højt prioriteret

På Holbæk Sygehus er forskning prioriteret meget højt på tværs af alle afdelinger. Forskningen foregår i samarbejde med andre forskningsinstitutioner i Danmark og forskere fra både ind- og udland.

I 2015 åbnede Forskningens Hus, som skal styrke forskningsmiljøet på sygehuset.

Uddannelsessted

Holbæk Sygehus er et stort uddannelsessted for mange forskellige faggrupper. Fra læge- og sygeplejerskestuderende til social- og sundhedsassistenter, bioanalytikere, fysio- og ergoterapeuter, radiografer, lægesekretærer, reddere, serviceassistenter m.fl.

Kom indenfor

Holbæk Sygehus er ofte vært eller medarrangør til forskellige arrangementer af oplysende karakter. Hvert år afholdes for eksempel Åbent Sygehus, hvor man som uddannelsessøgende kan få indsigt i sygehusets fag og muligheder og som borger kan få en god og informativ oplevelse.

Holbæk Sygehus Hjertestarterdag_08 210x140.jpg
    Åbent Sygehus 2019                                 Hjertestarterdag 2018

 

Oprettet
06.01.17
Opdateret
27.09.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Holbæk Sygehus
Smedelundsgade 60
4300 Holbæk
Tlf. 59 48 40 00
​​​​​​​​​

Ledige stillinger i Holbæk​

Reception webdel 210x142.jpg​​