Søg
 

Gastroenterologisk

Gastroenterologisk afsnit 04-4. En beskrivelse af afsnittet, dets funktioner, patienter, medarbejdere og mål

​Vores sengeafdeling

På gastromedicinsk sengeafdeling behandler og plejer vi leversyge patienter, men har også de almene medicinske patienter. Vi har 20 sengepladser og arbejder med tildelt patientpleje, hvor den enkelte sygeplejerske i en typisk dagvagt har ansvaret for tre-fire patienter.
 

Er det noget for dig?

Vi arbejder med samfundets marginaliserede borgere, da det ofte er dem, der bliver leversyge. Det er derfor nødvendigt at have et åbent hjerte, og rum til de skæve eksistenser hos os. 
 
På gastromedicinsk skal man være indstillet på at der ikke er ikke to dage, der er ens. Patienterne dækker over en alder fra 18-108, og fra ”friske” til totalt plejekrævende. 
 
Nogle af vores leverpatienter kommer ind i en tilstand, hvor de hverken kan gå, stå eller åbne øjnene, og en uge senere vandrer de ud af afsnittet. Det er også en patientgruppe, der har flere indlæggelser, hvor man når at lære dem at kende. 
 

Målsætning

Gastromedicinsk stræber efter at blive den bedste medicinske afdeling på Holbæk Sygehus. Vi sender sygeplejersker afsted på den regionale videreuddannelse, og vægter kurser og uddannelser højt. 
 

Tværfagligt samarbejde

Vi samarbejder tæt med fys/ergo og diætisterne. Derudover har vi et tæt samarbejde med de anonyme alkoholikere, Novavi og det udkørende team. 
 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
31.07.18
Opdateret
27.04.20
Link til denne side:
 

 Visitkortvælger