Søg
 

Job og karriere

Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus er en af Danmarks største og har sit eget program for kompetenceudvikling og efteruddannelse.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Job på Medicinsk Afdeling

Find dit nye job på Holbæk sygehus her.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsledelsen​​, hvis du har spørgsmål til en stilling​​.​

Uddannelse og universitetsfunktion


Vi deltager i uddannelsen af:

  • Sygeplejersker
  • Læger
  • Lægesekretærer
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Kliniske diætister
  • Reddere

Til afdelingen er knyttet et klinisk professorat i kardiologi og endokrinologi.

Du er velkommen til at kontakte afdelingens uddannelsesansvarlige Nøglepersoner: Find kontaktoplysninger​

Medicinsk Afdeling har universitetsfunktion og modtager lægestuderende på 9. semester.​​​​​
 
Job på Holbæk Sygehus

Særlig kompetenceudvikling i afdelingen

På Medicinsk Afdeling gør vi meget ud af den faglige udvikling hos vores medarbejdere. Det gælder både helt nyuddannede og mere erfarne medarbejdere.

Din introduktion vil derfor bestå af en individuel tilpasset oplæring med en eller to mentorer ud fra dine kompetencer. Vi tilstræber at du ikke indgår i normeringen den første måned hvor du følger din mentor og dennes vagter. 

Herefter får du udarbejdet et vagtplan rul.

Du bliver en del af et team, hvor du arbejder tæt sammen med engagerede, dedikerede og dygtige kolleger og hvor du har mulighed for at påvirke den videre udvikling gennem fagligt engagement og nytænkning.

Kompetenceudviklingsmodellen: kompetencedage – skills stations

Kompetenceudviklingsmodellen består af kompetencedage med såkaldte ”skills stations”, hvor sygeplejerskerne og social- og sundhedsassistenter i mindre grupper og i et dialogpræget miljø gennemgår og demonstrerer en række kliniske procedurer – typisk med udgangspunkt i en konkret case. 

Undervisningen varetages af en række sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter fra afdelingen, som er særligt oplært i dette.

Årlig kompetencedag

Du vil skulle deltage i én kompetencedag om året med fem skills stations af hver ca. en times varighed. Ca. en måned forud for deltagelsen i en kompetencedag modtager du materiale til brug for forberedelse til de forestående skills stations.

Derudover tilbydes alle nyuddannede og nyansatte sygeplejersker på Holbæk sygehus fire dages kompetenceudvikling, der gennemføres 2 gange årligt. Endelig tilbydes der efterfølgende supervision/erfaringsudveksling til alle deltagere.​​​​​

Forskning på Medicinsk Afdeling

På Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus er vi forskningsaktive og har bl.a. tilknyttet et klinisk professorat i kardiologi og endokrinologi.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
07.01.12
Opdateret
28.04.22
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/hmjk
 

 Kontakt

 
Medicinsk Afdeling
Holbæk Sygehus
Smedelundsgade 60
4300 Holbæk
Tlf. 59 48 45 00