Søg
 
​​​​

Velkommen til Medicinsk Afdeling

Undersøgelse og behandling af medicinske sygdomme. For eksempel i hjerte, hormon- og stofskifte, lunger, nyrer, mave-tarm og lever.



Endokrinologisk Afsnit

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af hormon- og stofskiftesygdomme. For eksempel diabetes (sukkersyge) eller for højt eller lavt stofskifte.


Gastroenterologisk afsnit

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af sygdom i mave, tarm og lever. For eksempel mavesår, betændelse og infektioner i mave, tarm og lever.


Geriatrisk Afsnit

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af sygdomme hos ældre. For eksempel delir, demens, fald, slagtilfælde (apopleksi) og underernæring.


Hjertemedicinsk Afsnit

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af hjerte-karsygdomme. For eksempel hjertesvigt, for højt blodtryk, behandling med blodfortyndende medicin (AK) og genoptræning (rehabilitering).


Lungemedicinsk Afsnit

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af sygdom i lungerne. For eksempel KOL, astma, kronisk bronkitis og lungebetændelse.


Medicinsk Fælles Ambulatorium

Alt under ét tag på én dag. Tværfaglig undersøgelse og behandling af alle symptomer og sygdomme på samme dag - og under samme tag. For eksempel sygdom i hjerte, nyrer og lunger.


Nefrologisk Afsnit

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af sygdom i nyrerne. For eksempel nyresvigt, nyresten, dialyse og transplantationer.


Reumatologisk Afsnit

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af gigt i led og knogler. For eksempel knogleskørhed, leddegigt, rygproblemer og bindevævssygdomme.


Om afdelingen

Find kontaktoplysninger til ledelse og nøglepersoner. Læs om job, kompetence-udvikling, uddannelse og forskning Medicinsk Afdeling.

 
 
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/holmed