Søg
 
​​​​

Velkommen til de medicinske afdelinger

Undersøgelse og behandling af medicinske sygdomme. For eksempel i hjerte, hormon- og stofskifte, lunger, nyrer, mave-tarm og lever.Endokrinologisk afsnit (Medicin 1) 

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af hormon- og stofskiftesygdomme. For eksempel diabetes (sukkersyge) eller for højt eller lavt stofskifte.


Gastroenterologisk afsnit (Medicin 2)

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af sygdom i mave, tarm og lever. For eksempel mavesår, betændelse og infektioner i mave, tarm og lever.


Geriatrisk afsnit (Medicin 2)

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af sygdomme hos ældre. For eksempel delir, demens, fald, slagtilfælde (apopleksi) og underernæring.


Hjertemedicinsk afsnit (Medicin 1)

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af hjerte-karsygdomme. For eksempel hjertesvigt, for højt blodtryk, behandling med blodfortyndende medicin (AK) og genoptræning (rehabilitering).


Medicinsk Observationsafsnit (Medicin 2)​

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af sygdom i lungerne. For eksempel KOL, astma, kronisk bronkitis og lungebetændelse.


Medicinsk Fælles Ambulatorium (Medicin 2)

Alt under ét tag på én dag. Tværfaglig undersøgelse og behandling af alle symptomer og sygdomme på samme dag - og under samme tag. For eksempel sygdom i hjerte, nyrer og lunger.


Nefrologisk afsnit (Medicin 1)

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af sygdom i nyrerne. For eksempel nyresvigt, nyresten, dialyse og transplantationer.


Reumatologisk afsnit (Medicin 2)

Afsnittet er en del af Medicinsk Afdeling: Undersøgelse og behandling af gigt i led og knogler. For eksempel knogleskørhed, leddegigt, rygproblemer og bindevævssygdomme.


Om Medicinsk Afdeling - Medicin 1​

(endokrinologi, nefrologi - herunder dialyse samt hjertemedicin)​

Find kontaktoplysninger til ledelse og nøglepersoner. Læs om job, kompetence-udvikling, uddannelse og forskning.


Om Medicinsk Afdeling - Medicin 2​

(apopleksi og rehabilitering, geriatri, medicinsk observation, gastroenterologi, reumatologi samt Medicinsk Fælles Ambulatorium)
Find kontaktoplysninger til ledelse og nøglepersoner. Læs om job, kompetence-udvikling, uddannelse og forskning.

 
 
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/holmed