Søg
 

Medicinsk Fælles Ambulatorium

Medicinsk Fælles Ambulatorium består af flere ambulatorier, der undersøger og behandler for sygdomme i bl.a. hjerte, lunger, nyrer, diabetes, stofskifte- og gigtsygdomme.

Samme dag under samme tag

Vi kan tilbyde tværfaglig undersøgelser og behandling af flere symptomer og sygdomme samme dag under samme tag.​ 

Flere kroniske sygdomme

Hvis du lider af flere kroniske sygdomme, har du måske oplevet at være til kontrol på sygehuset 12-14 gange på et år i forskellige ambulatorier hos forskellige læger og sygeplejersker.

Vores mål er, at du kan nøjes med færre besøg. Vi vil i mange tilfælde have mulighed for at planlægge besøg hos flere læger og sygeplejersker på samme dag.​

Hurtige blodprøver

Vi tilbyder blodprøvetagning i ambulatoriet samme dag som dit besøg. Du skal kun vente cirka en time på svar på blodprøverne.

 

Enhed for Tværfaglig Udredning og Behandling (ETUB)

Hvis du har komplekse og uklare symptomer og/eller får mange forskellige slags medicin, der er ordineret af læge, kan du blive henvist til ETUB.

Vi kan tilbyde en samlet plan for udredning og en gennemgang af medicin.

Du bliver tilknyttet en behandlingsansvarlig læge, som forud for dit første besøg i ETUB vil gennemgå tidligere indlæggelser og undersøgelser.

Den behandlingsansvarlige læge lægger en plan for udredning og behandling, og hvis der er behov for det, vil lægen inddrage de nødvendige specialister for at finde ud af, hvad du fejler. 

Oprettet
09.06.16
Opdateret
10.10.22
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/hmmfa