Søg
 

Lægeboliger

Her kan du får et overblik over, hvilke boliger der er til rådighed på Holbæk Sygehus.

Villa ved HSV 400px tilskåret.png
Sygehuset har 29 lægeboliger: 7 villaer og 22 rækkehuse.

Boligerne ligger i udkanten af sygehusets område med ca. 5 min gang til sygehuset. Alle huse ligger på Hasselvænget. De er alle på godt 150 m2 og med 4 soveværelser samt stue, køkken, badeværelse og toilet m.v.

Priser
Huslejen ligger p.t. på ca. 6.800 inkl. vand, varme og a/c el. Derud over er der en skattepligtig del på mellem 1700 og 2300, alt efter bolig.
Man kan bo i lægeboligerne så længe man er ansat på midlertidig kontrakt på Holbæk Sygehus, og mens man under KBU-forløb er i almen parksis i Holbæk, Kalundborg eller Odsherred kommuner. Boligen skal fraflyttes ved stillingsophør, og man kan ikke få en bolig før man starter på sygehuset.
 
Bliv skrevet op til en bolig
Vi vil gerne skrive dig på ventelisten til en bolig. Oplys gerne hvilken type bolig du ønsker (rækkehus, lejlighed eller villa), og hvornår du skal starte på Holbæk Sygehus. Skriv også gerne om du bor alene eller har familie med.


Vi har yderligere 6 1½-værelses lejligheder (4 møblerede og 2 umøblerede). Dette er dog ikke lægeboliger men kan tilbydes på lignende vilkår. Lejlighederne ligger på Birkevænget 1. Husleje for lejlighederne ligger på ca. 3.800 – 4.200 alt inkl. Der er en lille skattepligtig andel på ca. 675 kr.


 
Oprettet
13.08.18
Opdateret
06.06.19
Link til denne side: