Søg
 

Socialmedicin - Klinisk Funktion

Læs om Socialmedicin - Klinisk Funktions undersøgelse, udredning og sundhedsfaglige rådgivning og sparring

​​​​​
​​​​​

Formål med udredning

På vores socialmedicinske afsnit er formålet at give dig et lægeligt skøn, om i hvilket omfang du er i stand til at varetage et arbejde eller deltage i en uddannelse.
  
En undersøgelse vil gøre os i stand til at beskrive din funktionsevne, og vurdere om den er varigt nedsat, eller om den vil kunne øges ved behandling, træning eller andre rehabiliteringsindsatser. Vi beskriver også dine evt. skånebehov eller behov for støtte.
 

Sundhedsfaglig rådgivning og sparring

Vi giver sundhedsfaglig rådgivning til rehabiliteringsteams i kommunerne som sundhedskoordinator. Vi tilbyder sundhedsfaglig sparring med din kommunale sagsbehandler og i særlige situationer er der en aftale om, at en sundhedskoordinator skal have en samtale med dig. Derudover laver vi kliniske speciallægevurderinger. 
Behandling af sygdom skal fortsat foregå hos din egen læge eller andet behandlingssted. Din egen læge bliver derfor informeret om indholdet i den socialmedicinske vurdering. 

Spørgsmål

Vi kan desværre ikke besvare spørgsmål om undersøgelsen mv via hjemmesiden, men vi tager meget gerne imod henvendelser pr. telefon 59 48 98 51 (hverdage kl. 8-15).​

Undersøgelse og udredning

​Forberedelse til undersøgelsen

Før undersøgelsen i Klinisk Funktion

Din sagsbehandler har sammen med henvisningen fremsendt relevante helbredsoplysninger og andre relevante oplysninger om din sag. En læge i Klinisk Funktion har derefter vurderet om der skal laves en bred socialmedicinsk vurdering eller en speciallægevurdering hos en af vores eksterne speciallæger. I sidstnævnte tilfælde kan undersøgelsen finde sted på en anden adresse end Holbæk Sygehus. Adressen vil fremgå af dit indkaldelsesbrev. 
Din sagsbehandler skal vejlede dig om muligheden for at få hjælp til transport og evt. tolk.
Du modtager i indkaldelsen et link til et spørgeskema, som du skal udfylde medbringe til undersøgelsen. Skemaet kan udfyldes på en mobiltelefon eller på en computer. 

Selve undersøgelsen   

Hvordan foregår undersøgelsen? 

Undersøgelsen foregår ved en lægesamtale, hvor vi især spørger dig om din sygdom og din evne til at klare dagligdagen, arbejde og praktik. Ved behov foretages der også en fysisk lægeundersøgelse. 

Samtalen varer 1-2 timer. Du er velkommen til at tage en pårørende med. 

Efter undersøgelsen

Den socialmedicinske vurdering bliver skrevet i din sygehusjournal (Sundhedsplatformen) og sendt til din kommune. Din egen læge får tilsendt en kopi og du modtager en kopi i din e-Boks. Oplysningerne vil også være tilgængelige for dig ved login på www.sundhed.dk, www.minsp.dk​ eller den tilhørende app MinSP.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

 

Ventetid

​Vi gør vores bedste for at indkalde dig så hurtigt som muligt, når vi har modtaget din henvisning fra din sagsbehandler.
​​​​​​
​​
​​​​​
​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
24.03.22
Opdateret
28.09.22
Link til denne side:
Andre sider under Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling
 

 Visitkortvælger