Søg
 

Afsnit og funktioner

Anæstesiologisk Afdeling består af flere afsnit og funktioner, der beskæftiger sig med bedøvelse, operationer, opvågning, kritisk syge patienter og smertelindring.

Bedøvelse

Bedøvelse før planlagt eller akut operation. Læs og se film om samtale med læge, bedøvelse af børn og voksne, og opvågningen efter operation.

Operation

Læs og se film om operationen, inden du skal opereres, og hvordan du kan hjælpe og støtte, hvis du er pårørende.

Opvågning

Læs og se film om opvågning efter operation. Vi sikrer os, at din vejrtrækning og kredsløbet er normalt og at du ikke har smerter eller kvalme.

Afsnit for dagkirurgi

Læs og se film om indlæggelse til planlagt operation med udskrivelse samme dag. For eksempel ved mave-tarmsygdomme og knogler, led og muskler.

Intensiv Afsnit

Indlæggelse til intensiv behandling og overvågning af akut sygdom eller akut forværring af kronisk sygdom med svigtende lunger, hjerte eller kredsløb.

Tværfagligt Smertecenter/Palliativt Team

Læs om behandling af kroniske smerter i Tværfagligt Smertecenter og palliativ behandling til mennesker med livstruende sygdom i Palliativt Team.

Sterilcentralen

Sterilcentralen forsyner alle afdelinger, ambulatorier og operationsafdelinger med sterile kirurgiske instrumenter samt andre øvrige sterile varer.

Oprettet
28.11.11
Opdateret
02.06.20
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/haaf
 

 Kontakt

 
Anæstesiologisk Afdeling
Holbæk Sygehus
Smedelundsgade 60, 1. sal
4300 Holbæk
Tlf. 59 48 41 00