Søg
 

Sterilcentralen

Sterilcentralen forsyner alle afdelinger, ambulatorier og operationsafdelinger med sterile kirurgiske instrumenter samt andre øvrige sterile varer.

Sterilcentralen på Holbæk Sygehus, finder du i stueetagen lige nedenunder husets Intensivafdeling. Sterilcentralen er forankret under Anæstesiologisk afdeling hvilket styrker og forenkler samarbejdet med operationsgangen betydeligt i det daglige.

De fantastiske medarbejdere forsyner alle afdelinger, ambulatorier og operationsafdelinger med sterile kirurgiske intstrumenter samt andre øvrige sterile varer.

Sterilcentralens arbejde består i at afhente urene instrumenter på sygehusets afdelinger. Instrumenterne vaskes og kontrolleres, pakkes i bakker og til sidst autoklaveres for så at blive leveret som sterilt udstyr. 

Sterilcentralen håndterer derudover også alle husets sterile varer. Alle vare modtages i varemodtagelsen på sygehuset, som så leverer dem til sterilcentralen. Fra vores lager plukkes og pakkes varerne til afdelingerne og lægges på plads, dette gøres ud fra et scanningssystem. Vi indkøber til eget lager og anvender Nasa Oracle til ordrestyring.

Kvalitet og sporing

Vi lægger stor vægt på kvaliteten i det daglige arbejde. Alle arbejdsprocesser i afsnittet kan følges via et særligt sporbarhedssystem, T-doc, og alle instrumenter samt udstyr der forlader sterilcentralen, er stregkodemærket, så de kan spores tilbage til den vaskemaskine, autoklave og medarbejder, som har udført genbehandlingen. 

Åbningstider

Mandag - Fredag     07-22
Lørdag      08-15 
Søn- og helligdage holder Sterilcentralen lukket.


Kontakt 

Sterilcentralen 12-2
Anæstesiologisk afdeling 
Holbæk Sygehus
Smedelundsgade 60, Stuen
4300 Holbæk

Tlf. 59 48 41 65

Oversygeplejerske Mette Robins

Insta NY 1.pngFølg os på Instagram Anestesiologiskholbaek
 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
25.05.22
Opdateret
11.08.22
Link til denne side:
 

 Visitkortvælger