Søg
 

Giv din viden videre

På Gastroenterologisk sengeafsnit prioriterer vi efteruddannelse og faktisk uddanner vi hele tiden hinanden. Vi søger bevidst at gøre hinanden klogere, og derved bringer vi os selv et skridt videre. Det er med til at holde på medarbejderne.

​Ma​riann, social- og sundhedsassistent og Maria, afdelingssygeplejerske​​​​​​

04-4 er ikke som de andre afsnit

Gastroenterologisk sengeafsnit 04-4 er ikke som de andre afsnit på Holbæk Sygehus. Mange patienter kommer igen og igen, og Maria, der er afdelingssygeplejerske, får ofte en krammer, når en af de gamle kendinge bliver indlagt.
– Mange kommer fra svære livssituationer og er vant til en bramfri tone. Det skal vi kunne klare. Til gengæld siger de, at hos os føler de sig behandlet som rigtige mennesker. Så bliver man jo glad.
Vi forsøger at inddrage deres familier og komme hele vejen rundt, for målet er at hjælpe vores patienter til at få et bedre liv.

 

Et godt sammenhold og faglig udvikling

Maria er en ildsjæl, og hendes entusiasme smitter af på omgivelserne. Der er et godt sammenhold på hendes afsnit og gode muligheder for faglig udvikling.

– Vi prioriterer efteruddannelse rigtig højt, og faktisk uddanner vi hele tiden hinanden. Vi søger bevidst at gøre hinanden klogere, og derved bringer vi os selv et skridt videre. Det er med til at holde på medarbejderne.

 

Kampånden på 04-4

Mariann elsker sit arbejde som social- og sundhedsassistent på 04-4. Hun fremhæver især den fælles kampånd, som betyder, at alle er med til at trække læsset. 

– Det er virkelig noget, der giver mig lyst til også at gøre alt, hvad jeg overhovedet kan for at yde mit bedste. Jeg ved ret præcist, hvad der forventes af mig, og derfor behøver jeg ikke bruge energi på at prioritere mine opgaver eller gætte på, om jeg gør det rigtige. Jeg får lov til at udføre mange opgaver her på afsnittet, og vi har ikke noget hierarki. Den ene faggruppe er ikke mere værd end den anden. Det betyder, at jeg kan bruge mine kompetencer fuldt ud, og det er enormt tilfredsstillende.​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
28.06.18
Opdateret
27.09.21
Link til denne side: