Søg
 

Velkommen til job og karriere


På Holbæk Sygehus vil vi gerne være kendt som et ambitiøst, veldrevet og patientvenligt sygehus. Og det kommer ikke af sig selv! Alle ca. 2000 ansatte er med til at sikre, at vi lever op til dette. Og hver dag gør vi hver især vores bedste for hinandens og for patienternes skyld.
 

 

Fokus på patienten​

Patienterne skal føle sig set og hørt, de skal føle sig mødt, og de skal føle sig trygge. Det er en opgave, vi er fælles om.

Hvad kan du forvente som medarbejder på Holbæk Sygehus – og hvad forventer vi af dig 

LæringsLab​

Sundhedsfaglig kompetenceudvikling og innovation
 
 
Personalebørsen
Sundhedsfagligt studie og job
 

Mød din nye kollega

Her kan du møde en række medarbejdere, som giver dig et indblik i det faglige miljø og arbejdslivet på Holbæk Sygehus. ​
Find dit nye job på Holbæk Sygehus. 
Som nyansat tager Holbæk Sygehus rigtig godt imod dig. Du bliver godt rustet blandt andet med et grundigt introforløb. Sygehuset prioriterer kompetenceudvikling og opfordrer til efteruddannelse. Læs også om forskning og om de særlige tilbud på Medicinsk Afdeling. 


 
På Holbæk Sygehus vægter vi en god work/life balance og tilbyder desuden ansættelse i en rotationsstilling, så du kan prøve forskellige specialer af. Læs også om arbejdsmiljø.  

Find din karrierevej​​

Se de mange muligheder for en karriere på Holbæk Sygehus og hvilken uddannelse du skal vælge, for at nå dertil.​ Kig forbi uddannelses- og karrieremessen 'Åbent Sygehus' tirsdag den 3. marts kl. 18-20, hvor du kan besøge stande og komme med på rundvisninger. 


Holbæk holder
Holbæk er en dejlig by med en god infrastruktur og har meget godt at byde på.

 
 
 
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Holbæk Sygehus
Smedelundsgade 60
4300 Holbæk
Tlf. 59 48 40 00

02227 - Banner_210x142 px_Holbæk_(Thomas).png
 

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk