Søg
 

Nyheder

Læs de seneste nyheder fra og om eHospitalet.

​​

Status fra eHospitalet - 2022

2022 har været året, hvor eHospitalet er vokset og har forebygget indlæggelser på regionens sygehuse, ved at rådgive og behandle borgere i eget hjem. Det har et stort antal borgere haft gavn af: 

  • 1600 patienter har været indlagt i eHospitalet med behandling i eget hjem.
  • 500 borgere med kroniske sygdomme er startet forløb i Aktiv Patientstøtte. 
  • 100 borgere med KOL er tilmeldt PreCare KOL, hvor deres tilstand overvåges i forhold til forværring.​

Tilbuddet om hjemmebehandling handler både om at forebygge indlæggelser på regionens sygehuse, ved at behandle i hjemmet, og give mulighed for, at borgere efter en indlæggelse på et sygehus kan blive færdigbehandlet i eget hjem. Fra en borger lyder det:

”Det var dejligt, at komme hjem til roen i mit eget hjem. Alting virkede så fint. Der kom en kompetent person, mest sygeplejersker 3 gange om dage og gav mig drop. Jeg fik svar på alle spørgsmål, og hvis ikke kunne jeg ringe til en læge. Jeg håber, at ordningen består, hvis jeg bliver syg en anden gang. ”

Hos Aktiv Patientstøtte har borgeren gennem en periode en fast sygeplejerske, der kan bistå med at skabe en bedre hverdag. Fra en borger lyder det: 

”Det har været meget hjælpsomt, fordi det har været håndgribelige nu-og-her-værktøjer, som jeg kan tage med på farten. Jeg bruger stadig mange af de teknikker og værktøjer, som hun [sygeplejersken] har givet mig. ”

Vi gælder os til, at endnu flere borgere får gavn af eHospitalet i 2023 – vi er klar.     

eCare-KOL skifter navn til PreCare-KOL

Pr. 1. juli 2022 sker der en navneændring for eHospitalets tilbud til borgere med KOL, der ønsker at få behandlet deres KOL-sygdom i eget hjem. Tilbuddet skifter navn fra ’eCare-KOL’ til ’PreCare-KOL’. 

Indholdet i tilbuddet er det samme, og eSygeplejerskerne er til rådighed på telefonen som vanligt.

Det nye navn ’PreCare-KOL’ skal styrke fokus på tilbuddets forebyggede (Pre) og tryghedsskabende (Care) elementer for borgere med KOL.

  ​​
​​​​​​​ ​​​​​ ​​​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
08.04.21
Opdateret
01.12.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
eHospitalet
Ringstedgade 37,
4700 Næstved
Tlf: 70 20 42 00

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk