Søg
 

Resultat : klar tale

1-10 af ca. 73 resultater
Søg

Første etape af universitetshospital er klar
Byggeriet af Universitetshospitalet i Køge har nået en vigtig milepæl. Den første bygning er netop færdig og er nu klar til brug.

Klar til at bygge universitetshospital
Region Sjælland er nu klar til at gå videre med byggeriet af regionens universitetshospital i Køge. Det kommende universitetshospital bliver centrum for den specialiserede behandling i Region Sjælland. Samtidig skal der skabes de bedst mulige rammer omkri

Klar til at ansætte ukrainske flygtninge

Region Sjælland er klar til at vaccinere mod COVID-19
Beboere på plejecentre og frontpersonale på COVID-afsnit og intensiv bliver de første, der bliver vaccineret. I første omgang modtager vi en mindre levering vacciner, som prioriteres til de mest udsatte og sårbare, siger regionsrådsformand.

Regionernes akutlægehelikoptere er klar
Fra 1. oktober har de danske regioner tre akutlægehelikoptere på vagt døgnet rundt. Akutlægehelikopterne har baser i Ringsted, Skive og Billund og er særligt møntet på alvorligt syge og tilskadekomne patienter.

Ungdommen til stemmeboksene
Tirsdag den 3. september havde Selandia CEU i Slagelse besøg af fem politikere fra regionsrådet i Region Sjælland. Anledningen var det forestående valg den 19. november, og målet var klart: At få flere af førstegangsvælgere til at stemme.

Regionen ønsker en Kattegatforbindelse
Tre af landets regioner – Nordjylland, Midtjylland og Sjælland – slog alle til lyd for, at en Kattegatforbindelse er vigtig. Den vil betyde øget vækst og sammenhængskraft i hele landet.

Udvidede muligheder for Covid-19 test før påske
Region Sjælland arbejder i samarbejde med PLO Sjælland på højtryk for at blive klar til at visitere og tage imod borgere/patienter med milde symptomer.

Første fødselsdag for Sjællands Universitetshospital
Oscar-drømme, kæmpelagkager og masser af forventninger og ambitioner ved den officielle lancering af universitetshospitalet.

Rejsegilde på Danmarks mest moderne psykiatrisygehus
Det nye psykiatrisygehus i Slagelse, der skal danne rammen om en topmoderne psykiatrisk behandling, er for alvor skudt op. Rejsegilde på milliardbyggeriet mandag 31. marts 2014.

Opdaterer data...

Søg:


Kontakt Region Sjælland, hvis du mener, der er tale om en fejl.

Søg
Kontakt webmaster

Hvis du mener, der er en fejl på regionsjaelland.dk, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt Region Sjælland

Hvis du har et spørgsmål om et emne, du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os.

 

 Kontakt

 
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 70 15 50 00
Åbningstid:
mandag – torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00.