Søg
 

Publikationer

Her finder du en oversigt over Region Sjællands publikationer.


​​​

Søg efter specifik publikation

Søg på titel, kategori eller et emne for at se specifikke publikationer.
Eksempel: Søger du på "Liv og Perspektiv" får du vist alle publikationer med titlen "Liv og Perspektiv".
Kategorier: Sundhed, Miljø, Social, Udvikling, Politik, Om Regionen.
Alle publikationer

Dato
Publikation
Kategori
26.11.18
International Kombiterminal i Køge - samfundsøkonomisk analyse

International Kombiterminal i Køge - samfundsøkonomisk analyseDenne analyse skal bidrage til at afklare den samfundsøkonomiske nytte i en kombiterminal ved Køge og dens betydning i forhold til den regionale udvikling

Udvikling
15.06.18
Analysis of future growth conditions and potentials in Greater Copenhagen

Analysis of future growth conditions and potentials in Greater CopenhagenMegatrends som klimaforandringer, digitalisering og urbanisering er en del af vores virkelighed, men hvad betyder de for fremtidens vækstvilkår og for virksomhederne i Greater Copenhagen? Det giver analysen en vurdering af.

Udvikling
08.06.18
Årsrapport for kvalitetsområdet i Region Sjælland

Årsrapport for kvalitetsområdet i Region SjællandÅrsrapporten for kvalitetsområdet i Region Sjælland 2018 gør status over vores arbejde med nationale og regionale kvalitetsindsatser.

Om regionen
04.06.18
Produktivitetsanalyse – Serviceerhverv i Region Sjælland

Produktivitetsanalyse – Serviceerhverv i Region SjællandI analysen beskrives udviklingen inden for serviceerhvervene i Region Sjælland og ved brug af data og interviews indeholder analysen anbefalinger om mulige tiltag, som kan styrke produktiviteten i serviceerhvervene.

Udvikling
25.05.18
Udvikling af vækstområder

Udvikling af vækstområderAnalysen viser, hvor der er potentiale for at udvikle eksisterende og nye vækstområder i Region Sjælland.

Udvikling
18.05.18
Grænseløst samarbejde - Grenzenlose Zusammenarbeit

Grænseløst samarbejde - Grenzenlose ZusammenarbeitI Grænseløst samarbejde præsenterer vi 37 projekter, der alle er gode eksempler på det tysk-danske samarbejde i områderne omkring Femern Bælt. Projekterne spænder vidt: Fra kultur, sundhed og uddannelse til miljø og erhverv.

Udvikling
08.05.18
Præhospitalt Center: Årsrapport 2017

Præhospitalt Center: Årsrapport 2017Statusrapport for Præhospitalt Center aktiviteter 2017 - Region Sjælland.

Sundhed
19.04.18
Uddannelsesanalyse 2017

Uddannelsesanalyse 2017Uddannelsesanalyse 2017 er en videreførelse af de forudgående uddannelsesanalyser, hvor der stilles skarpt på centrale dele inden for uddannelsesområdet i Region Sjælland.

Udvikling
20.03.18
Forskningens årsrapport 2017

Forskningens årsrapport 2017Forskningens årsrapport 2017 giver et indblik i forskningen i Region Sjælland og indeholder en komplet publikationsliste for året.

12.03.18
Grundlagsanalyse Sjælland 2018

Grundlagsanalyse Sjælland 2018Med denne analyse kan man bl.a. blive klogere på befolkningen i Region Sjælland, hvilke kommuner der har flest arbejdspladser, hvor mange personer med en lang videregående uddannelse der bor i regionen, samt eksporten.

Udvikling

Præsentationer

Sygehuse, klinikker, apoteker og andre kan finde relevante præsentationer her: