Udbud af ambulancetjenesten i Region Sjælland fortsætter med 2 potentielle leverandører

2 leverandører vurderes at leve op til krav om økonomi og erfaring med drift af ambulancetjeneste og er nu blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på opgaven.

Region Sjællands ambulancetjeneste og liggende patientbefordring blev den 15. december 2020 sendt i udbud.

For at blive prækvalificeret og komme i betragtning til opgaven skal ansøgerne opfylde en række krav til henholdsvis økonomi og erfaring med at drive ambulancetjeneste.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation var den 25. januar 2021. Den efterfølgende vurdering har vist, at Falck Danmark A/S og PreMed A/S lever op til betingelserne for at blive prækvalificeret. De opfordres derfor til at afgive tilbud.

Region Sjælland har tilrettelagt en udbudsproces med forhandling. Det
forventes, at de endelige tilbud evalueres i september/oktober 2021 og Regionsrådet tager efterfølgende stilling til tildeling af kontrakterne.

Opgaven udbydes i fire delaftaler. Regionsrådet i Region Sjælland har besluttet, at Region Sjælland selv skal varetage driften i to delaftaler. Hvilke to aftaler afgøres med baggrund i Regionens kontrolberegning.
Den nuværende kontrakt mellem Region Sjælland og Falck Danmark A/S udløber med udgangen af januar 2024.

28.01.21
29.01.21