Søg
 

MADE IN SJÆLLAND – Region Sjællands kernefortælling

​​Region Sjælland er præget af fremgang. På tværs af regionen er indbyggere, virksomheder og politikere
i gang med at skabe resultater, der løfter hele regionen.

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=b92fa2493763e561190b1a0c4122f217&source=embed&photo%5fid=36173610">


Læs hele 
Region Sjællands Kernefortæling​

Næsthøjeste iværksætterrate​

Region Sjælland har Danmarks næsthøjeste iværksætterrate. Hvert år starter tusindvis af nye virksomheder overalt i regionen, og det iværksættergen kan mærkes. Arbejdskraften i regionen er mobil, stabil og omstillingsparat, og spørger man dem, der flytter til regionen, er det især fællesskabet om opgaveløsningen på deres nye job og det lave hierarki, de fremhæver.

Iværksætteri i Region Sjælland

Livskvalitet

For indbyggerne i Region Sjælland er hverdagen indbegrebet af livskvalitet. Både tilflyttere og folk, der aldrig har boet andre steder, beskriver roen og nærværet som en tilstand, der både er fysisk og mental. Man oplever en lokal forankring og et fællesskab, der giver ro og tilfredshed.


Fremgang på bundlinjerne​
Virksomhederne i Region Sjælland har fremgang på bundlinjerne, og den fremgang er ikke kommet af sig selv. Nok siger regionens entreprenører sjældent de store ambitioner højt. Det skyldes en indbygget beskedenhed, som de deler med indbyggerne. Til gengæld gør de noget ved det. Innovation er noget der sker i mødet med virkelighedens problemer.

Nye virksomheder i Region Sjælland
Nye supersygehuse

Nye supersygehuse, flere arbejdspladser, flere uddannelser, flere tilflyttere, infrastrukturprojekter i megaklassen, michelinstjerner og en privat vækst ville andre steder få fødderne til at lette fra den sjællandske muld. Men ikke i Region Sjælland. Her er man præget af en stædig realisme, hvor intet er sminket og intet er talt op. Man handler mere end man taler i Region Sjælland.​ ​​

Nye supersygehuse i Region Sjælland

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
05.10.18
Opdateret
08.10.19
Link til denne side:

Tal og fakta om Region Sjællands udviklingLæs mere om Region Sjællands kernefortælling og udvikling gennem tal og fakta