Søg
 

Mød en kollega

Region Sjælland er en mangfoldig arbejdsplads. Tilsammen har vores cirka 15.000 medarbejdere mere end 240 forskellige stillingsbetegnelser. Mød et udvalg af vores medarbejdere og læs, hvad de synes om at arbejde i regionen.

Sygeplejerske.png

Radiograf: Fandt arbejdsglæden på Næstved Sygehus

Radiograf Nina Haagensens skifte til specialsygehuset i Næstved har hjulpet hende med at finde glæden ved arbejdet igen.

Overlæge: Højt til loftet

Overlæge Per Føge Jensen har siden juni 2016 stået ved roret for Smertecenteret på Næstved Sygehus. Her er højt til loftet og byens bedste udsigt.

Oversygeplejerske: Som at vende hjem

Oversygeplejerske Helle Frandsen var efter ni år på Odense Universitetshospital klar til at vende hjem til Sjælland. Lederstillingen på ortopædkirurgisk giver kortere kommandoveje, kendte ansigter og fokus på patientforløb.

Overlæge: Vilje til at rykke

Overlæge Daniel Hägi-Pedersen og Næstved Sygehus er et godt match. Det er en overskuelig arbejdsplads, hvor alle kender hinanden og afstanden til ledelsen er kort. Han bliver fagligt udfordret, karrieren kører derudaf, og han kan cykle på arbejde.

Sygeplejerske: Glad for udfordringer

Sygeplejerske Mia H. Rasmussen holder af udfordringer, og dem får hun lov at prøve kræfter med på AVA/B92-afsnittet på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Sygeplejerske: Tog skridtet fuldt ud

Sygeplejerske Jacob Gjedde tog skridtet fuldt ud, da han kvittede sit faste job på et hospital i Region Hovedstaden og i stedet sagde ja tak til jobbet som sygeplejerske i Akutmodtagelsen på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Sygeplejerske: Var ikke i tvivl om første job

Vicky Henckell var ikke i tvivl, da hun som færdiguddannet sygeplejerske skulle vælge sit første job.

Oprettet
29.11.11
Opdateret
05.11.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 70 15 50 00
Åbningstid:
mandag – torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00.


Det gode lægeliv

Det gode lægeliv

Oplev det gode lægeliv i Region Sjælland.