Søg
 

Sygehusprofiler

 

PHC.png

Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er et af fire sygehuse i Region Sjælland, som har en Akutafdeling, der er specialiseret i hurtig behandling af akut opståede sygdomme.

Nykøbing F. Sygehus

Nykøbing F. Sygehus er et af fire sygehuse i Region Sjælland, som har en Akutafdeling, der er specialiseret i hurtig behandling af akut opståede sygdomme.

Næstved Sygehus

Næstved Sygehus er et af to specialsygehuse i Region Sjælland. Næstved Sygehus er et af Region Sjællands mest specialiserede sygehuse og tilbyder specialiseret behandling inden for en lang række sygdomme.

Ringsted Sygehus

Behandling af kirurgiske brystlidelser og brystkræft er sammen med mammografiscreening de primære funktioner på Ringsted Sygehus.

Sjællands Universitetshospital, Køge

Sjællands Universitetshospital, Køge er et af fire sygehuse i Region Sjælland, som har en Akutafdeling, der er specialiseret i hurtig behandling af akut opståede sygdomme.

Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Sjællands Universitetshospital, Roskilde Sygehus er Region Sjællands mest specialiserede sygehus og tilbyder specialiseret behandling inden for en lang række sygdomme.

Slagelse Sygehus

Slagelse Sygehus er et af fire sygehuse i Region Sjælland, som har en Akutafdeling, der er specialiseret i hurtig behandling af akut opståede sygdomme.

Psykiatrien

Psykiatrien Region Sjælland skaber et bedre liv for borgere med sindslidelser.

Oprettet
06.01.17
Opdateret
10.10.19
Link til denne side:

Det gode lægeliv

Det gode lægeliv

Oplev det gode lægeliv i Region Sjælland.