Søg
 

Medarbejder

 

​Når du arbejder på en opgave for Regions Sjælland, har du ret til ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Vi stiller nemlig krav til vores leverandører om at alle, der arbejder for os, skal arbejde under ordnede og fair forhold. 
Kender du dine rettigheder? Og kan du svare ja til disse spørgsmål:

  1. Får du den rigtige timeløn?
  2. Får du pension?
  3. Får du feriepenge?
  4. Får du tillæg?
Hvis ikke, kan du anmelde social dumping.

Det betyder blandt andet at:
  • Du har som minimum ret til ordentlige løn- og arbejdsvilkår, der er på niveau med den gældende overenskomst for samme type arbejde. Når Region Sjælland skal afgøre, hvad der er fair løn- og arbejdsvilkår, bruger vi landsdækkende overenskomster indgået mellem de mest repræsentative fagforbund og arbejdsgiverorganisationer i Danmark.
  • Hvis du arbejder 8 timer eller mere om ugen, skal du have et ansættelsesbevis og være orienteret om dine løn- og arbejdsvilkår inden for fire uger efter arbejdet er begyndt.
    På siderne til venstre og nedenfor kan du læse mere om, hvilke rettigheder du som medarbejder har, når du arbejder på en opgave for Regions Sjælland.
Hvad kan du gøre mod social dumping?
Har du mistanke om social dumping på din arbejdsplads eller andre steder i Region Sjælland, er du velkommen til henvende dig ved at ringe eller skrive.
 
Ring til Hotline 22 40 00 11 eller kontakt os på mail.
Oprettet
14.01.19
Opdateret
18.01.19
Link til denne side:


 

 Kontakt

 
Intern Kontrolenhed
Alleen 15
4180 Sorø
Tlf. 22 40 00 11