Nyheder og pressemeddelelser

Du kan her finde nyhedshistorier og pressemeddelelser, som omhandler PFI.

En underskrift til 835 millioner - og et bedre liv med diabetes

Et bedre og længere liv for alle mennesker med diabetes i Region Sjælland - og en særlig håndsrækning til de socialt og psykisk sårbare diabetespatienter.
17.09.18

Stor donation fra Karen Elise Jensens Fond støtter forskning om K-vitamins gavnlige effekt for dialysepatienter

Et forskningsprojekt på Sjællands Universitetshospital i Roskilde skal de næste to år undersøge effekten af K-vitamin på dialysepatienters øgede risiko for åreforkalkning og knogleskørhed. Karen Elise Jensens Fond støtter med tre millioner kroner.
12.09.18

Forskning i topklasse til gavn for kræftpatienter og barnløse

​To store forskningsprojekter på Sjællands Universitetshospital får nu status af eliteforskningskonsortier og har potentialet til at måle sig med de bedste i verden. Til gavn for kræftpatienter og barnløse.
22.03.18

Første professor i ortopædkirurgi på Sjællands Universitetshospital

10.01.18

Forskere på Sjællands Universitetshospital bag banebrydende opfindelse til hoved-halskræft

I starten af 2018 indfører Sjællands Universitetshospital som de første det nye avancerede skanningsudstyr i form af en halskrave, som kan give mere præcise billeder og diagnose - og dermed mere præcis behandling for patienter med hoved- halskræft.
13.12.17

Region Sjælland vært for ITHACA-arrangement

Region Sjælland var midt september vært for et såkaldt EEPE-arrangement (Exchange of Experience and Peer Evaluation).
17.10.17

Ét tryk og vagtplanen er klar

Region Sjælland er nu klar med den første automatiserede vagtplan, som i første omgang skal testes på en læge- og sygeplejeafdeling på Nykøbing Falster Sygehus. Det vil give personalet mere tid til patienterne og mere tid til udvikling og forskning.
24.08.17

Stigende aktivitet inden for forskning og innovation

De regionale opgaver med at understøtte forskning og innovation i Region Sjælland er steget i løbet af det sidste år.
03.08.17

Region Sjælland søger virksomhed til projekt mobilePsyk

mobilePsyk Vær med til at udvikle en sundhedsapp til det psykiatriske område i Region Sjælland
17.07.17

Forskerlederuddannelse i Region Sjælland

Torsdag den 18. maj gik startskuddet til uddannelsesforløbet ”Ledelse af Forskning” i Region Sjælland.
24.05.17

20.05.16
31.07.18

Kontakt PFI på:

PFI er fysisk placeret i Regionshuset i Sorø:

Produktion, Forskning og Innovation
Alleen 15

Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.