Søg
 

Forbedringsakademiet

Her kan du læse om Region Sjællands Forbedringsakademi, se dets kommende kurser og arrangementer samt finde præsentationsmateriale fra tidligere afholdte arrangementer.

Om Region Sjællands Forbedringsakademi

Visionen for Forbedringsakademiet er at blive den ledende udbyder af kompetenceudvikling inden for et bredt spektrum af værktøjer og metoder til forbedring i sundhedsvæsenet.

Kurser og arrangementer

Her kan du se en oversigt over kurser og arrangementer under Forbedringsakademiet samt finde info om tidligere afholdte arrangementer.

E-læringskursus i forbedringsarbejde

Kurset består af syv lektioner med tilhørende quizzer, som vil introducere dig til de vigtigste teoretiske og praktiske emner, der er knyttet til anvendelse af Forbedringsmodellen som metode.

Værktøjer til forbedringsarbejde

Her finder du udvalgte værktøjer (skabeloner, blanketter mv.) til brug for forbedringsarbejde og målstyringstavlen. Værktøjskassen udbygges løbende. Finder du ikke det, du søger, hører vi gerne fra dig.

Elektroniske tavler

Vi har købt licenser til elektroniske tavler fra Muusmann A/S. Disse gør det muligt at afholde tavlemøder omkring en storskærm og over videokonference – for eksempel på tværs af matrikler.

Litteratur om forbedringsarbejde

Her finder du forslag til anbefalet læsning inden for emnerne forbedringsarbejde, SPC, Lean og forandringsledelse.

Videoer og artikler om forbedringsarbejde

Se videoer og artikler, der fortæller om nogle af de forbedringsprojekter, som vi har bidraget til. Se også videoer af IHI, der viser værktøjer og metoder i forbedringsarbejdet.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
14.04.16
Opdateret
15.06.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Data og udviklingsstøtte
Forbedringsakademiet
Alléen 15
4180 Sorø


Rasmus Hansen
Tlf. 31 31 05 02
Mail: rasha@regionsjaelland.dk