Søg
 

Ny enhed for optimal drift på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Pressemeddelelse: Mandag d. 22. april 2013

Ny enhed for driftsoptimering skal spille en central rolle i styringen af Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og sikre fortsat udvikling af sygehusledelsens ambitiøse mål for produktivitet og kvalitet.

Pr. 1. maj har sygehusledelsen ansat Ole Regnersgaard som chef for en ny enhed, der skal spille en central rolle i styringen af Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Sygehusledelsen har store forventninger til enheden:
- Vi har indført en detaljeret og ambitiøs målstyring på vores sygehuse. Vi er kommet rigtig godt fra start og er nu klar til at gå skridtet videre, fortæller sygehusdirektør Vinni Breuning, der har et klart sigte med at oprette en særlig enhed for driftsoptimering:
- Enheden for driftsoptimering skal være med til at sikre, at målstyringen fortsat udvikles og udbredes og får gennemslagskraft på alle områder i styringen af sygehuset – ikke kun vedrørende aktivitet og ressourceanvendelse, men også i styringen af kvalitet og uddannelse, slutter hun.

Kemiingeniør med lean i bagagen

Ole Regnersgaard er oprindeligt uddannet kemiingeniør, og har derudover læst HD og taget en international certificeret coach–uddannelse. Ole Regnersgaard har mere end 20 års erfaring med driftsoptimering og har siden 2006 haft sit eget konsulentfirma med fokus på Lean, forandringsledelse, målstyringsprocesser samt leder- og medarbejderudvikling.

Konsulentopgaverne er løst hos både offentlige og private kunder. Ole Regnersgaard har ledererfaring fra sin tidligere stilling som HR-direktør i Nordic Group hos Colgate-Palmolive (1993-2006), hvor han stod i spidsen for forandringsprocesser baseret på Lean-tankegangen.

 

Kontaktoplysninger for pressen:

Sygehusdirektør Vinni Breuning, tlf. 56 51 38 29

Oprettet
30.04.13
Opdateret
30.04.13
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52