Søg
 

Kig indenfor i Psykiatrien

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 20. maj 2014

Hvordan er det at have en psykisk sygdom, og hvordan er det at være indlagt i Psykiatrien? Dét og meget mere kan du blive klogere på, når Psykiatrien i Roskilde inviterer både børn og voksne indenfor lørdag den 24. maj 2014.

​- Vi vil gerne give mennesker, der til hverdag ikke har adgang til Psykiatrien, et billede af, hvad vi går og laver. Psykiatrien kan for nogen virke som et lukket land, og psykisk sygdom bliver ofte forbundet med tabu. For at give en større forståelse af, hvad det vil sige at have en psykisk lidelse, åbner vi dørene nu på lørdag, fortæller Annette Anbert, der er psykologfaglig ledende koordinator i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling i Roskilde.

Alle er velkomne, når Psykiatrien Øst (voksenpsykiatrien) og Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling byder på rundtur i nogle af deres afsnit, spændende oplæg og en forfriskning på Smedegade 16 i Roskilde lørdag den 24. maj. Programmet starter klokken 12.00 og slutter klokken 15.00. I dette tidsrum har du blandt andet mulighed for at høre, hvordan en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik arbejder, og hvordan de samarbejder med forældrene. Du kan også høre en personlig beretning fra en person med en psykisk lidelse, der fortæller om sit møde med Psykiatrien.

Se dagens fulde program på www.regionsjaelland.dk/åbenthus

Kontaktoplysninger for pressen

Annette Anbert, psykologfaglig ledende koordinator, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling, tlf. 47 32 79 11/20 23 42 82
Sandra Beyer, kommunikationskonsulent, tlf. 20 43 93 46

 
 
Oprettet
20.05.14
Opdateret
20.05.14