Søg
 

Cheffysiker til stråleterapien på Næstved Sygehus

Pressemeddelelse: Torsdag d. 23. maj 2013

1. juni 2013 tiltræder Søren Lassen som cheffysiker i stråleterapien, Onkologisk Afdeling, Næstved Sygehus.

​Siden opstarten af stråleterapifunktionen på Næstved Sygehus og frem til nu har den ansvarlige fysiker været cheffysikeren på Rigshospitalet. I takt med øget selvstændighed har Næstved Sygehus nu ansat en cheffysiker til at varetage ansvaret og opgaverne som den ansvarlige fysiker i stråleterapien.

Søren Lassen.jpg

Søren Lassen er uddannet civilingeniør fra DTU og har efterfølgende gennemført specialuddannelse til hospitalsfysiker inden for fagområdet stråleterapi. Desuden er han kvalificeret ekspert i stråleterapi af Dansk Selskab for Medicinsk Fysik.

Han har mange års erfaring som hospitalsfysiker og kommer fra en stilling på Rigshospitalets Radioterapeutiske Klinik, hvor han bl.a. har været involveret i opstart af RapidArc behandlinger, som nu er ”state of the art” både på Rigshospitalet og i Næstved.

Kendskab til stråleterapien i Næstved har Søren Lassen i høj grad i forvejen, da han med sit virke på Rigshospitalet har været meget involveret i opstarten og i driften af stråleterapien på Næstved sygehus. 

Hent billedet af Søren Lassen i høj opløsning

Kontaktoplysninger til pressen
Ledende overlæge, Niels Henrik Holländer, Onkologisk Afdeling Næstved Sygehus, Tlf. 40 29 11 86

Oprettet
23.05.13
Opdateret
23.05.13
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52