Søg
 

Unge kan også rammes af psykisk sygdom

Pressemeddelelse: Onsdag d. 28. september 2011

Psykisk sygdom kan ramme alle mennesker, og unge kan være særligt udsatte. Hør mere om ”Unge og psykisk sygdom – at blive ramt og komme sig igen” mandag 10. oktober kl. 19-22 på Vordingborg Gymnasium, Chr. Richardtsvej 45 i Vordingborg.

Arrangementet handler om de forskellige psykiske sygdomme, som unge kan blive ramt af – fra depression og angst til skizofreni og personlighedsforstyrrelser.  Tre kvinder fortæller derefter, hvordan de har arbejdet med deres sygdom og fået et godt liv.

Program

”Fra det ”lette” til det svære – psykiske sygdomme hos unge” v. Rikke Bay-Hansen, privatpraktiserende speciallæge i psykiatri, Slagelse

”Fra bruger til hjælper” v. Vibeke Rasmussen

”Rottegift og støv” – digte fra en tid med psykisk sygdom. Ditte Kunkel Klitmøller læser egne digte

”Tid til Ballade” – Anne Mette Høgh Larsen spiller og synger egne sange og kendte crooner-hits

Arrangementet er et led i Landsindsatsen om skizofreni (landsindsatsen.dk) og markerer Verdens Mentale Sundhedsdag, som hvert år sætter fokus på mental sundheds og sygdom for at øge viden om og forståelse for psykisk sygdom i hele verden.

Tilmelding

Arrangementet er gratis og åbent for alle med deltagernummer. Du får et deltagernummer ved at ringe til PsykInfo på 70 25 02 60 /maile til psykinfo@regionsjaelland.dk / sms til 21 78 38 33

Kontaktperson for pressen:
Anne Mette Billekop, Pyskinfo, mobil 40 36 53 78

Foto

skizofreni (jpg)

Oprettet
31.01.12
Opdateret
14.06.13
 

 Kontakt

 
Presseteamet
Alleen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52