Søg
 

Tre millioner i kulturpulje til samspil mellem kulturliv og erhvervsliv

Pressemeddelelse: Mandag d. 23. marts 2015

Region Sjælland har afsat en kulturpulje til kulturprojekter, som udføres i samarbejde med private virksomheder, og som kan fremme innovation og vækst i regionen. Ansøgningsfrist er den 10. april

Kulturpuljen uddeles i år for 8. gang. Temaet er "Samspil mellem kulturliv og erhvervsliv", som tager afsæt i målsætningerne i den regionale vækst- og udviklingsstrategi (2015-2018).

Formand for udvalget for vækst- og udviklingsstrategi Nicolai Nicolaisen forklarer om temaet:​
- Samarbejdet med virksomheder kan være i forhold til en konkret aktivitet, men det kan også være opst​art af mere blivende samarbejder. Der kan tænkes i offentlig-privat innovation og partnerskab eller helt nye former for aftaler. Vi vil gerne se projekter, som har private erhvervsvirksomheder som partnere og som er nyskabende og eksperimenterende.

Fristen for ansøgninger er den 10. april klokken 12. Hvis puljen ikke tømmes helt, kommer der en ny ansøgningsrunde med frist den 9. september 2015.​

Puljen kan søges inden for en samlet ramme på tre millioner kroner. Heraf er én million kroner reserveret til ét til tre større projekter. Mindst halvdelen af projektet skal finansieres fra anden side.

​​


Henvendelser og tilmelding til informationsmøde kan rettes til konsulent Stine Grønbæk Jensen per mail: stgj@regionsjaelland.dk eller telefon: 40330649.

Oprettet
23.03.15
Opdateret
23.03.15