Søg
 

Tag familien med til åbent sygehusbyggeri

Pressemeddelelse: Fredag d. 25. august 2017

​Søndag 3. september 2017 inviterer Nykøbing F. Sygehus til åben byggeplads, hvor alle interesserede kan komme ind bag kulisserne ved byggeriet af sygehusets nye fløj.

Alle landets regioner er i gang med at bygge nye sygehuse og inviterer befolkningen på byggepladsbesøg rundt omkring i landet under overskriften "Vi bygger for livet".

Nykøbing F. Sygehus inviterer derfor borgerne på besøg søndag 3. september kl. 10-12 i sygehusets nye fløj. Der er mulighed for at se selve byggeriet, og hvordan en fremtidig patientstue bliver indrettet.

Se også udstillingen "Shining People", der portrætterer 10 ansatte, der fortæller om deres arbejde og hverdag på sygehuset.

Stor hjerteafdeling
 

Nykøbing F. Sygehus bygger en ny sengebygning til akutte patienter, en intensiv afdeling og en stor hjerteafdeling. En modernisering til 232 millioner kroner der skal styrke Nykøbing F. Sygehus som et moderne akutsygehus. Der bliver knap 60 sengepladser - de fleste som enestuer – som flyttes fra det eksisterende sygehus fra 1957 og ind i de nye omgivelser.

 Lokale håndværkere

Flere lokale firmaer er med til at bygge på Nykøbing F. Sygehus, hvor den nye fløj skal stå færdig til indflytning i maj 2018.

I Region Sjælland kan borgerne desuden opleve byggeriet af Sjællands Universitetshospital i Køge søndag 3. september kl. 10-14. Læs mere om begge arrangementer og tilmeld dig gerne på www.regionsjaelland.dk under Arrangementer.

Billedtekster:
Blandt håndværkerne - der her ses ved rejsegildet i marts - er mange lokale. Foto: Gert Ellegaard

Regionsrådsformand Jens Stenbæk var en af talerne ved rejsegildet i marts. Foto: Gert Ellegaard

Den smukke udsigt mod Guldborgsund bliver bevaret i den nye sygehusfløj.

 

Rejsegilde 1.JPG
Rejsegilde 2.JPG
Dronefoto NFS 1.jpg
Dronefoto NFS 2.jpg


Kontaktoplysninger for pressen:
 

Chefkonsulent Karen Lise Østergaard, Nykøbing F. Sygehus, 29 16 10 15

Pressevagten, Region Sjælland, 57 87 50 52

Oprettet
25.08.17
Opdateret
25.08.17
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52